• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Denny Jacobs - Gierzwaluwen voor het raam

Denny Jacobs - Gierzwaluwen voor het raam kopen? Bied vanaf 40!
Denny Jacobs - Gierzwaluwen voor het raam kopen? Bied vanaf 40!Denny Jacobs - Gierzwaluwen voor het raam kopen? Bied vanaf 40!Denny Jacobs - Gierzwaluwen voor het raam kopen? Bied vanaf 40!Denny Jacobs - Gierzwaluwen voor het raam kopen? Bied vanaf 40!Denny Jacobs - Gierzwaluwen voor het raam kopen? Bied vanaf 40!Denny Jacobs - Gierzwaluwen voor het raam kopen? Bied vanaf 40!Denny Jacobs - Gierzwaluwen voor het raam kopen? Bied vanaf 40!Denny Jacobs - Gierzwaluwen voor het raam kopen? Bied vanaf 40!Denny Jacobs - Gierzwaluwen voor het raam kopen? Bied vanaf 40!Denny Jacobs - Gierzwaluwen voor het raam kopen? Bied vanaf 40!Denny Jacobs - Gierzwaluwen voor het raam kopen? Bied vanaf 40!Denny Jacobs - Gierzwaluwen voor het raam kopen? Bied vanaf 40!Denny Jacobs - Gierzwaluwen voor het raam kopen? Bied vanaf 40!Denny Jacobs - Gierzwaluwen voor het raam kopen? Bied vanaf 40!Denny Jacobs - Gierzwaluwen voor het raam kopen? Bied vanaf 40!Denny Jacobs - Gierzwaluwen voor het raam kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Denny Jacobs (1945)
TypeSchilderij
Jaartal1987
TechniekOlieverf
DragerHardboard
StijlExpressionistisch
OnderwerpDieren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen35 cm x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Denny Jacobs. Gierzwaluwen voor het raam. Olieverf op board. Gesigneerd en gedateerd 1987. Afmeting 35x42 cm.


Denny Jacobs (Ubbergen 1945) is een erudiet en eigenzinnig mens die nog steeds inspiratie uit zijn jeugd in Beek-Ubbergen put. Hij bezocht de Academie voor Beeldende Kunsten in Arnhem en de Amsterdamse Gerrit Rietveld Acadenie. Hij woont en schildert in Arnhem op steenworp afstand van zijn huiskamer Café Meijers. Het aantal exposities dat hij inrichtte is niet meer te tellen. In 1995 verzorgde het Henriëtte Polak Museum in Zutphen een overzichtstentoonstelling van zijn werk. Jacobs heeft vele bewonderaars. Kunstcritici typeren zijn werk als naïef realisme. In zijn naakten hanteert hij een romantisch realisme.
ConditieZeer Goed

Het schilderij is in goede staat zonder gebruikssporen en beschadigingen.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Denny Jacobs (1945)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (2)
Geplaatst door  LaVida
FA. (4)

Lid sinds 2019
66 verkochte items
Alle items van deze verkoper (15)
Pinterest
42 cm
35 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:15-08-2022 om 20:32
Eindtijd:28-08-2022 om 22:33
Openingsbod € 40
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDen Bosch, Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.