• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Bram Ellens - Glow in the Dark Gnoom - Verkocht

Bram Ellens - Glow in the Dark Gnoom kopen? Bied vanaf 40!
Bram Ellens - Glow in the Dark Gnoom kopen? Bied vanaf 40!Bram Ellens - Glow in the Dark Gnoom kopen? Bied vanaf 40!Bram Ellens - Glow in the Dark Gnoom kopen? Bied vanaf 40!Bram Ellens - Glow in the Dark Gnoom kopen? Bied vanaf 40!Bram Ellens - Glow in the Dark Gnoom kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Bram Ellens (1978)
TypeBeeld / Object
Jaartal2016
TechniekKunststof
StijlModern
OnderwerpFiguren
Afmetingen31 cm x 15 cm x 12 cm (h x b x d)
GesigneerdOngesigneerd

Bram Ellens besloot om na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben als succesvolle internationale internetondernemer, het roer om te gooien en zijn droom te verwezenlijken. Hij werd kunstenaar of zoals hij zelf zegt, een early-stage-autonomous-artist. Mede door de verkoop van zijn Ferrari 308 financiert hij namelijk zelf zijn projecten en maakt hij vooral theatrale objecten en installaties.

Dit is zeker ook het geval bij Bram’s eerste grote werk, 2000 appende glow in the dark kabouters. Dit kunstwerk is een protest met een knipoog tegen de beeldschermcultuur. De kabouter beeldt de individualisering en de groeiende apathie van mensen door de mobiele telefoon uit. “Er wordt steeds minder echt contact gemaakt.”ConditieRedelijk

De kabouters zijn gebruikt door de kunstenaar in verschillende installaties, zowel binnen als buiten, waardoor ze niet meer in nieuwstaat zijn.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Bram Ellens (1978)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  vanPaassen
FA. (3)

Lid sinds 2018
50 verkochte items
Alle items van deze verkoper (2)
Pinterest
15
31
12
Dit item is verkocht voor 46,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:05-07-2020 om 13:53
Eindtijd:13-07-2020 om 14:38
Biedingen (1)
remme010
12 jul. / 23:30
€ 40
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.