Hannes Postma - Good Morning, litho

Hannes Postma - Good Morning, litho kopen? Bied vanaf 50!
Hannes Postma - Good Morning, litho kopen? Bied vanaf 50!Hannes Postma - Good Morning, litho kopen? Bied vanaf 50!Hannes Postma - Good Morning, litho kopen? Bied vanaf 50!Hannes Postma - Good Morning, litho kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Hannes Postma (1933)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1971
TechniekLitho
DragerGeschept Papier
StijlSurrealistisch
OnderwerpZeegezicht
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen57 cm x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage40

Ronduit fantastisch werk van Hannes Postma, uit zijn “vuurtoren periode”.  Litho op geschept papier, met potlood gesigneerd, getiteld en genummerd (2/40) en in de plaat gesigneerd en gedateerd (1971).  In goede conditie; wat kreukjes in de rand van het blad onderaan en een lichte vlek.  Allemaal redelijk ver verwijderd van het beeld; ingelijst met passe-partout is het werk uitstekend.


Afmetingen: 77cm x 57cm (blad), 64cm x 46cm (beeld)


Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen) of het kan goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.

Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
ConditieGoed

Wat kreukjes in de rand van het blad onderaan en een lichte vlek. Allemaal redelijk ver verwijderd van het beeld; ingelijst met passe-partout is het werk uitstekend.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Hannes Postma (1933)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (18)
Geplaatst door  Rosser
FA. (178 )

Lid sinds 2013
3095 verkochte items
Alle items van deze verkoper (221)
Pinterest
77 cm
57 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:17-09-2022 om 12:56
Eindtijd:01-10-2022 om 20:37
Openingsbod € 50
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.