Guillaume Le Roy - Guillaume Le Roy, Houtsnede afdruk,Compositie 2, 1965

Guillaume Le Roy, Houtsnede afdruk,Compositie 2,  1965 kopen? Bied vanaf 50!
Guillaume Le Roy, Houtsnede afdruk,Compositie 2,  1965 kopen? Bied vanaf 50!Guillaume Le Roy, Houtsnede afdruk,Compositie 2,  1965 kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Guillaume Le Roy (1938-2008)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

 

techniek houtafdruk: drukinkt op stevig papier

hoogte 70 cm

breedte 72,5 cm

Op het werk zitten wat vlekjes van het tape van de achterkant

werk kan bezichtigd en/ of opgehaald worden in Arnhem en / of Baarn

verzendkosten 10,00 euro 

Guillaume Le Roy was een Nederlands graficus die woonde en werkte in Amsterdam.Hij heeft oa Rietveld Academie doorlopen en volgde daar de afdeling vrije grafiek.Een lijst van tentoonstellingen  o.a. Stedelijke en Cobra museum is opgenomen in een boek dat Erik Slagter over de kunstenaar samenstelde .

Garantie:
Dit werk is volledig door ons gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door Temerario op Kunstveiling.nl. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 1 week . Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Arnhem op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken

 

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd23-8-2014 om 11:51
Eindtijd6-9-2014 om 11:51
Openingsbod € 50
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.