Günter Wirth - Hayabusa, collage op stijf papier - Verkocht

Günter Wirth - Hayabusa, collage op stijf papier kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Günter Wirth - Hayabusa, collage op stijf papier kopen? Bied vanaf 50!
Günter Wirth - Hayabusa, collage op stijf papier kopen? Bied vanaf 50!Günter Wirth - Hayabusa, collage op stijf papier kopen? Bied vanaf 50!Günter Wirth - Hayabusa, collage op stijf papier kopen? Bied vanaf 50!Günter Wirth - Hayabusa, collage op stijf papier kopen? Bied vanaf 50!Günter Wirth - Hayabusa, collage op stijf papier kopen? Bied vanaf 50!Günter Wirth - Hayabusa, collage op stijf papier kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Gunter Wirth (1932)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Prachtig, abstract werk van de Duitse kunstenaar Günter Wirth.  Collage van papier en linoleum (?) op stijf papier, met potlood gesigneerd, gedateerd (1991), getiteld (“Kt. 43 - Ic Hayabusa Chinese”) en genummerd (1/2).  In uitstekende conditie.

 

Afmetingen: 80cm x 70cm (geheel), 41cm x 31cm (collage)

 

Hoewel het werk zeker als abstract te omschrijven valt, denk ik dat het om een artistieke impressie van het Chinese karakter “Hayabusa”, of een variant daarvan, gaat.  Wirth heeft begin jaren 90 meer collages met aziatische leestekens gemaakt.

 

Bij aankoop moet het werk opgehaald worden in Diemen (vlakbij het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O).  De termijn voor ophalen is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan Amsterdam voor andere zaken.

 

ZZABS

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Gunter Wirth (1932)


Geplaatst door  Rosser
FA. (186)

Lid sinds 2013
3306 verkochte items
Alle items van deze verkoper (245)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd18-5-2017 om 17:13
Eindtijd22-5-2017 om 19:13
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.