Guy Olivier - Gemengde techniek : "de kus in de nacht"

Guy Olivier - Gemengde techniek : "de kus in de nacht" kopen? Bied vanaf 399!
Guy Olivier - Gemengde techniek : "de kus in de nacht" kopen? Bied vanaf 399!Guy Olivier - Gemengde techniek : "de kus in de nacht" kopen? Bied vanaf 399!Guy Olivier - Gemengde techniek : "de kus in de nacht" kopen? Bied vanaf 399!Guy Olivier - Gemengde techniek : "de kus in de nacht" kopen? Bied vanaf 399!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Guy Olivier (1963)
TypeTekening / Aquarel
Periode2000 t/m Heden
TechniekGemengde Techniek
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpPortret
IngelijstIngelijst
Afmetingen67 cm x 31 cm (h x b)
Incl. lijst82 cm x 46.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Gemengde techniek op papier van  Guy Olivier. Titel: "De kus in de nacht". Afmetingen incl lijst: H82 x b46.5cm. Afmetingen voorstelling: H67 x b31cm. Het werk is rechts onder gesigneerd door de kunstenares. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 10 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruitbetaling, is zeer ruim. M.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden via een kleine kunst koerier(Swift).DE KUNSTENAAR GUY OLIVIER

Vitale spontaniteit, de esprit van het Zuiden, maar vooral doorvoelde uitbundigheid spatten bijna letterlijk van het werk van Guy Olivier (Maastricht, 1964). In de taferelen op zijn doeken – of het nu portretten van wulps-zelfbewuste jonge vrouwen zijn of van beschonken nachtbrakers die plotseling het licht of de liefde hebben gezien, van uit de hand gelopen diners of Fellini-esque circustaferelen – overal wordt de theatrale exuberantie van het leven op canvas en papier gevierd. Bis geht nicht mehr.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Guy Olivier (1963)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (175)

Lid sinds 2011
5646 verkochte items
Alle items van deze verkoper (298)
46.5 cm
82 cm
31 cm
67 cm
Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd17-3-2023 om 13:05
Eindtijd27-3-2023 om 20:00
Openingsbod € 399
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.