Guy Vandenbranden - Acryl op doek: Geometrische compositie - 2002

Guy Vandenbranden - Acryl op doek: Geometrische compositie - 2002 kopen? Bied vanaf 1750!
Guy Vandenbranden - Acryl op doek: Geometrische compositie - 2002 kopen? Bied vanaf 1750!Guy Vandenbranden - Acryl op doek: Geometrische compositie - 2002 kopen? Bied vanaf 1750!Guy Vandenbranden - Acryl op doek: Geometrische compositie - 2002 kopen? Bied vanaf 1750!Guy Vandenbranden - Acryl op doek: Geometrische compositie - 2002 kopen? Bied vanaf 1750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Guy Vandenbranden (1926-2014)
TypeSchilderij
Jaartal2002
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen40 cm x 40 cm (h x b)
Incl. lijst41.5 cm x 41.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Prachtig acryl op doek van de Belgische kunstenaar Guy VandenBranden. Jaar: 2002. Afmetingen werk : H40 x b40 cm. In zeer goede staat.

De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid (Kiewit Kunst) zal worden meegestuurd.

Het werk kan worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruit betaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verzonden. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag. 


.

Guy Vandenbranden zette de traditie van het Belgische constructivisme van Georges Vantongerloo, Jozef Peeters, Victor Servranckx, Michel Seuphor en Jo Delahaut voort. Hij volgde geen enkele formele kleurentheorie en koos de kleuren intuïtief op basis van zijn idee van schoonheid. De plaatsing van geometrische figuren gebeurde daarentegen in strikte overeenstemming met de regels om het perfecte evenwicht te bereiken (bron: Roggeman, Willem M. De lyrische constructivist. Guy Vandenbranden tachtig. In: Ons Erfdeel, 2006, deel 49, nr. 1). De kunstenaar plaatste de figuren meestal naast elkaar, maar in dit schilderij zijn de vormen aan de linkerkant gelaagd waardoor een driedimensionaal effect ontstaat.
ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd24-5-2023 om 16:55
Eindtijd5-6-2023 om 19:18
Openingsbod € 1.750
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.