Han Teng - Zonder titel.

Han Teng - Zonder titel. kopen? Bied vanaf 139!
Han Teng - Zonder titel. kopen? Bied vanaf 139!Han Teng - Zonder titel. kopen? Bied vanaf 139!Han Teng - Zonder titel. kopen? Bied vanaf 139!Han Teng - Zonder titel. kopen? Bied vanaf 139!Han Teng - Zonder titel. kopen? Bied vanaf 139!Han Teng - Zonder titel. kopen? Bied vanaf 139!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Han Teng (1978)
TypeSchilderij
Periode2000 t/m Heden
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen80 x 80 cm (h x b)
Incl. lijst97 x 97 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Han Teng werd geboren in 1978 en in 2001 rondde hij zijn studie af aan het Tianshui Teaching College, met als specialisatie kunst. Zijn werk ‘Earth’ won de tweede prijs in de Youth Art Fair. Zijn olieverfschilderij ‘That Year’ is tijdens het vijftigjarige jubileum van het P.R. China fonds bekroond met de titel Excellent Artwork. Zijn schilderijen zijn opgenomen in onder andere The Collection of Famous Persons in the World, The Collected Edition of Chinese Art en de Selected Edition of Chinese Art.
Door het zeer grote formaat is opsturen geen optie. Het kan worden opgehaald in Velsen-noord of worden gebracht tegen afgesproken prijs.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Velsen-noord, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Han Teng (1978)

Chinees Chinees Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Njoyart
Lid sinds 2020
234 verkochte items
Alle items van deze verkoper (9)
97 cm
97 cm
80 cm
80 cm
Veilinggegevens
Starttijd20-8-2022 om 18:09
Eindtijd2-9-2022 om 21:03
Openingsbod € 139
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieVelsen-noord,  Nederland