Jan Sierhuis - Handgekleurde litho, Musicerend figuur - Verkocht

Jan Sierhuis - Handgekleurde litho, Musicerend figuur kopen? Bied vanaf 1!
Jan Sierhuis - Handgekleurde litho, Musicerend figuur kopen? Bied vanaf 1!Jan Sierhuis - Handgekleurde litho, Musicerend figuur kopen? Bied vanaf 1!Jan Sierhuis - Handgekleurde litho, Musicerend figuur kopen? Bied vanaf 1!Jan Sierhuis - Handgekleurde litho, Musicerend figuur kopen? Bied vanaf 1!Jan Sierhuis - Handgekleurde litho, Musicerend figuur kopen? Bied vanaf 1!Jan Sierhuis - Handgekleurde litho, Musicerend figuur kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jan Sierhuis (1928)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen43 cm x 46.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Handgekleurde litho door Jan Sierhuis, rechtsonder gesigneerd door hem met potlood. Let op werk is verlijmd op een stuk karton. De opgegeven mate zijn van het karton, de voorstelling is 21.5 x 32.5  cm.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

Het achterliggende stuk karton is vuil, maar wanneer opnieuw ingelijst in passe-partout is dit niet meer zichtbaar. De voorstelling is zeer licht verkleurd en bevat wat foxing rechtsboven.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 40,25 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:28-10-2022 om 14:57
Eindtijd:12-11-2022 om 20:42
Biedingen (10)
HanCor
12 nov. / 20:35
€ 35
SBerg
12 nov. / 11:49
€ 30
JohannavanDijk
12 nov. / 11:48
€ 25
SBerg
12 nov. / 11:48
€ 20
JohannavanDijk
12 nov. / 11:44
€ 15
SBerg
07 nov. / 20:47
€ 10
nelleke1958
07 nov. / 20:47
€ 5
SBerg
07 nov. / 20:47
€ 5
nelleke1958
01 nov. / 12:38
€ 3
duif
29 okt. / 00:27
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.