• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Hans Ebeling Koning: Zeefdruk, Brug Rechts - Verkocht

Hans Ebeling Koning: Zeefdruk, Brug Rechts kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 46,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Hans Ebeling Koning: Zeefdruk, Brug Rechts kopen? Bied vanaf 1!
Hans Ebeling Koning: Zeefdruk, Brug Rechts kopen? Bied vanaf 1!Hans Ebeling Koning: Zeefdruk, Brug Rechts kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (315)

Lid sinds 2010
43168 verkochte items
Alle items van deze verkoper (662)
  • Hans Ebeling Koning (1931)
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel:  Brug rechts
Jaartal:  2002
Afmetingen blad:  100 cm x 60,5 cm (afmetingen beeld: 80 cm x 60,5 cm)
Oplage: 32/55 (let op: wijkt af van oplagenummer op de foto)
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Zeefdruk op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat; de witrand van het blad is aan de linkerkant gebogen/gevouwen, rechtsboven is dit ook het geval. 

Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.
 

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

Passe-partout: 
Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald op werkdagen tijdens kantooruren bij Kunstveiling.nl in Amsterdam. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient afhalen altijd de voorkeur. Verzenden is ook mogelijk. Zie de verzendkosten onderaan de beschrijving.

 

Meerdere aankopen bij de veilingmeester of veilingmeester collecties kunnen worden gecombineerd om bezorgkosten/verzendkosten te besparen.

(Bij verzenden alleen indien de werken ook in 1 pakket gecombineerd kunnen worden.)

 


Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO op werkdagen tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

  

QQRW

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 46,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:20-07-2016 om 16:57
Eindtijd:31-07-2016 om 16:57
Biedingen (12)
ahol
31 jul. / 13:22
€ 46
Weerhaan
31 jul. / 13:22
€ 41
Weerhaan
31 jul. / 13:16
€ 30
ahol
24 jul. / 12:56
€ 25
MarcJacobs
24 jul. / 12:56
€ 20
ahol
24 jul. / 12:56
€ 20
MarcJacobs
24 jul. / 12:55
€ 11
ahol
24 jul. / 12:55
€ 9
MarcJacobs
24 jul. / 10:57
€ 7
ahol
21 jul. / 14:31
€ 5
Weerhaan
21 jul. / 12:37
€ 3
ahol
20 jul. / 23:38
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.