Hans Habraken - Stilleven met kan en bord pruimen

Hans Habraken - Stilleven met kan en bord pruimen kopen? Bied vanaf 650!
Hans Habraken - Stilleven met kan en bord pruimen kopen? Bied vanaf 650!Hans Habraken - Stilleven met kan en bord pruimen kopen? Bied vanaf 650!Hans Habraken - Stilleven met kan en bord pruimen kopen? Bied vanaf 650!Hans Habraken - Stilleven met kan en bord pruimen kopen? Bied vanaf 650!Hans Habraken - Stilleven met kan en bord pruimen kopen? Bied vanaf 650!Hans Habraken - Stilleven met kan en bord pruimen kopen? Bied vanaf 650!Hans Habraken - Stilleven met kan en bord pruimen kopen? Bied vanaf 650!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Hans Habraken (1946)
TypeSchilderij
Jaartal2022
TechniekOlieverf
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Afmetingen60 cm x 70 cm (h x b)
Incl. lijst80 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Johannes Habraken, 11 maart 1946. Al op jonge leeftijd heeft hij interesse in de teken- en schilderkunst. Uiteindelijk komt zijn liefde voor de schilderkunst sterk naar voren in zijn schilderijen, die hij tot in de perfectie schildert. Dit is te danken aan zijn krachtige penseelstreek welke hij met losse hand, maar met warme tinten op paneel zet. Zijn zeer eigen kleuren- palet wordt samengesteld uit voorname- lijk warme tinten. Ook hieruit blijkt een lange ervaring en groot vakmanschap. Zijn stijl en professionaliteit worden vaak vergeleken met die van de "oude meesters", doch zijn werk bezit onmiskenbaar een geheel eigen identiteit. Hij heeft uiteenlopende keuzes van onderwerpen: landschappen, stillevens, marine en portret. Zijn voorkeur gaat uit naar stillevens, in een stijl die menig toeschouwer boeit.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Geldrop, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Hans Habraken (1946)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (4)

Geplaatst door  henrisArtSale
Lid sinds 2015
77 verkochte items
Alle items van deze verkoper (6)
90 cm
80 cm
70 cm
60 cm
Openingsbod € 650
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieGeldrop,  Nederland
VerzendingUitsluitend afhalen op locatie
Veilinggegevens
Starttijd24-9-2023 om 12:20
Eindtijd3-10-2023 om 22:58
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.