Hans Habraken - Tulpen

Hans Habraken - Tulpen kopen? Bied vanaf 850!
Hans Habraken - Tulpen kopen? Bied vanaf 850!Hans Habraken - Tulpen kopen? Bied vanaf 850!Hans Habraken - Tulpen kopen? Bied vanaf 850!Hans Habraken - Tulpen kopen? Bied vanaf 850!Hans Habraken - Tulpen kopen? Bied vanaf 850!Hans Habraken - Tulpen kopen? Bied vanaf 850!Hans Habraken - Tulpen kopen? Bied vanaf 850!Hans Habraken - Tulpen kopen? Bied vanaf 850!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Hans Habraken (1946)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 2024
Techniek Olieverf
Drager Paneel
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 100 x 100 cm (h x b)
Incl. lijst 104 x 104 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Johannes Habraken, 11 maart 1946. Al op jonge leeftijd heeft hij interesse in de teken- en schilderkunst. Uiteindelijk komt zijn liefde voor de schilderkunst sterk naar voren in zijn schilderijen, die hij tot in de perfectie schildert. Dit is te danken aan zijn krachtige penseelstreek welke hij met losse hand, maar met warme tinten op paneel zet. Zijn zeer eigen kleuren- palet wordt samengesteld uit voorname- lijk warme tinten. Ook hieruit blijkt een lange ervaring en groot vakmanschap. Zijn stijl en professionaliteit worden vaak vergeleken met die van de "oude meesters", doch zijn werk bezit onmiskenbaar een geheel eigen identiteit. Hij heeft uiteenlopende keuzes van onderwerpen: landschappen, stillevens, marine en portret. Zijn voorkeur gaat uit naar stillevens, in een stijl die menig toeschouwer boeit.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Geldrop, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Hans Habraken (1946) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (7)

Geplaatst door  henrisArtSale
Lid sinds 2015
106 verkochte items
Alle items van deze verkoper (10)
104 cm
104 cm
100 cm
100 cm