Hans Innemee - Gemengde techniek op hout: Rhythm of nature - 1996

Hans Innemee - Gemengde techniek op hout: Rhythm of nature - 1996 kopen? Bied vanaf 799!
Hans Innemee - Gemengde techniek op hout: Rhythm of nature - 1996 kopen? Bied vanaf 799!Hans Innemee - Gemengde techniek op hout: Rhythm of nature - 1996 kopen? Bied vanaf 799!Hans Innemee - Gemengde techniek op hout: Rhythm of nature - 1996 kopen? Bied vanaf 799!Hans Innemee - Gemengde techniek op hout: Rhythm of nature - 1996 kopen? Bied vanaf 799!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Hans Innemee (1951)
TypeSchilderij
Jaartal1996
TechniekGemengde Techniek
DragerPaneel
StijlModern
OnderwerpDieren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen61 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Gemengde techniek op hout (Thais rijstpapier op hout) van Hans Innemee.  Dit is dus een uniek werk waar er maar 1 van gemaakt is.
Jaar: 1996. Titel: Rhythm of nature.  Afmetingen : H61 x b51cm. Het werk is rechts onderaan gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Verzenden: onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Hans Innemée (Heerlen, 20 september 1951), geboren als Hans Peeters, is een Nederlandse kunstenaar, werkzaam in Tilburg.

In Tilburg volgde hij een opleiding aan de Academie voor Beeldende Vorming. Later neemt hij de achternaam van zijn moeder aan.

Innemée heeft een herkenbare stijl. Kenmerkend zijn de gestileerde afbeeldingen van dieren en mensen. Vooral de kip, afgebeeld als een cirkel met een diagonale snavel en harkpootjes, is als een rode draad door zijn werk te vinden. Ook de muis, het schaap en de poes zijn voor velen herkenbaar. Zijn werken worden gewoonlijk voorzien van een Engelse titel en hebben vaak een humoristische of relativerende lading.

Innemée speelt aanvankelijk bas in een new-wave band. Hij gaat steeds meer de grafische technieken toepassen die hij op de academie van Ru van Rossem heeft geleerd. Uiteindelijk heeft hij zich volledig toegelegd op de schilderkunst. Innemée gebruikt een door hemzelf ontwikkelde techniek. Hij maakt monotype tekeningen op vloeipapier, die geplakt worden op handgeschept Thaïs papier (vervaardigd uit de bast van de moerbeiboom). Die worden vervolgens op houten panelen gekleefd en ingekleurd met oliepastels.


ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Hans Innemee (1951)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (5)

Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (178)

Lid sinds 2011
5715 verkochte items
Alle items van deze verkoper (295)
51 cm
61 cm
Veilinggegevens
Starttijd24-5-2023 om 17:38
Eindtijd5-6-2023 om 19:02
Openingsbod € 799
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.