Hans Landsaat - Hans Landsaat - Zeefdruk - Zonder Titel - Verkocht

Hans Landsaat - Zeefdruk - Zonder Titel kopen? Bied vanaf 10!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Hans Landsaat - Zeefdruk - Zonder Titel kopen? Bied vanaf 10!
Hans Landsaat - Zeefdruk - Zonder Titel kopen? Bied vanaf 10!Hans Landsaat - Zeefdruk - Zonder Titel kopen? Bied vanaf 10!Hans Landsaat - Zeefdruk - Zonder Titel kopen? Bied vanaf 10!Hans Landsaat - Zeefdruk - Zonder Titel kopen? Bied vanaf 10!Hans Landsaat - Zeefdruk - Zonder Titel kopen? Bied vanaf 10!Hans Landsaat - Zeefdruk - Zonder Titel kopen? Bied vanaf 10!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Hans Landsaat (1935)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Kunstenaar: Hans Landsaat
Titel: Zonder Titel
Jaar: 1982
Techniek: Zeefdruk
Oplage: 9/50
Afmeting (afbeelding): 54 x 54 cm
Afmeting(incl. lijst): 55,5 x 55,5 cm
Signatuur: Handgesigneerd Rechtsonder
StaatRedelijk goed

Opmerkingen:

Nette zeefdruk van Hans Landsaat uit 1982. Het werk is ingelijst in een aluminium wissellijst welke enkele gebruikssporen bevat. Behalve krasjes is er ook een barstje in de glasplaat van ongeveer 0,5cm in de rechter onderhoek. Het blad is enigszins vergeeld, wat met name aan de randen zichtbaar is. 

In de linker onderhoek is een klein watermerk aangebracht op het papier met de tekst 'ASSELIJN AMSTERDAM'. Dit verwijst naar Galerie Asselijn, welke tussen 1970 en 1996 actief was in Amsterdam. 

Hans Landsaat studeerde aan wat nu de Gerrit Rietveld academie heet en had daarna een carrière die tot de dag van vandaag loopt met vele tentoonstellingen, publicaties en publieke opdrachten.

Werk bevind zich onder andere in collectie van het Stedelijk Museum, Amsterdam, Rijksmuseum, Amsterdam en Tate Gallery, Londen.

 

In verband met de kwetsbaarheid van het (glas)werk en risico van breuk dient het werk bij voorkeur afgehaald te worden in ons magazijn te Eersel. Bezorging kan in overleg, hier zullen aanvullende kosten voor degelijke verpakking en verzending in rekening worden gebracht.

Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieEersel,  Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd22-11-2017 om 16:07
Eindtijd6-12-2017 om 16:07
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.