Hendrik Cornelis Kranenburg - H.C. Kranenburg Boer met koe aan de hand. Olieverfschilderij op doek

H.C. Kranenburg  Boer met koe aan de hand. Olieverfschilderij op doek kopen? Bied vanaf 225!
H.C. Kranenburg  Boer met koe aan de hand. Olieverfschilderij op doek kopen? Bied vanaf 225!H.C. Kranenburg  Boer met koe aan de hand. Olieverfschilderij op doek kopen? Bied vanaf 225!H.C. Kranenburg  Boer met koe aan de hand. Olieverfschilderij op doek kopen? Bied vanaf 225!H.C. Kranenburg  Boer met koe aan de hand. Olieverfschilderij op doek kopen? Bied vanaf 225!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Hendrik Cornelis Kranenburg (1917-1997)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944

H.C. Kranenburg 
geboren: amsterdam 1917 - 1997 Bergen op Zoom 
De kunstschilder Hendrik Cornelis Kranenburg heeft gewoond en gewerkt in Amsterdam, Laren (1943) en sinds 1962 in Bergen op Zoom. 
Hij was een student van de Nationale Academie voor Schone Kunsten in Amsterdam onder leiding van HJ Jurres en WH van den Berg. 
Hendrik Kranenburg maakte schilderijen, aquarellen, gesigneerd (met pen), etsen en litho's stadsgezichten, landschappen en portretten. Daarnaast maakte hij muurschilderingen, speelde hij uitstekend piano en was een begenadigd beeldhouwer. 

Afmetingen doek 80 x 60 cm en incl lijst 95 x75 cm. Doek en lijst zijn in prima staat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd2-9-2017 om 18:27
Eindtijd17-9-2017 om 17:27
Openingsbod € 225
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieRijnsburg,  Nederland
Verzending

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.