Helene Bueno - Hélène Bueno: Aquarel, Tegenstelling tussen twee meisjes - Verkocht

Hélène Bueno: Aquarel, Tegenstelling tussen twee meisjes kopen? Bied vanaf 125!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Hélène Bueno: Aquarel, Tegenstelling tussen twee meisjes kopen? Bied vanaf 125!
Hélène Bueno: Aquarel, Tegenstelling tussen twee meisjes kopen? Bied vanaf 125!Hélène Bueno: Aquarel, Tegenstelling tussen twee meisjes kopen? Bied vanaf 125!Hélène Bueno: Aquarel, Tegenstelling tussen twee meisjes kopen? Bied vanaf 125!Hélène Bueno: Aquarel, Tegenstelling tussen twee meisjes kopen? Bied vanaf 125!Hélène Bueno: Aquarel, Tegenstelling tussen twee meisjes kopen? Bied vanaf 125!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Helene Bueno (1949)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Hélène Bueno is geboren in Amersfoort, 15-6-1949. Echtegenote van Max Bueno de Mesquita. Hélène is aquarelliste en heeft hierin ook les gegeven. Ze is als kunstenares in Nederland bekender geworden doordat Pim Fortuyn werken van haar in zijn collectie had. Hélène gebruikte diverse technieken maar meeste werken zijn of aquarel of olie op canvas. Veel van haar werken tonen figuranten en dragen een maatschappelijk thema dat in de jaren dat Bueno het schilderde onbesproken thema’s waren. Groepen mensen, tegenstellingen in de maatschappij, en ook uitsluiting van individuen binnen een groep. Vaak weergegeven in een overzichtelijke leefomgeving tussen mensen. Het is dan ook geen wonder dat Fortuyn haar werk bewonderde en bezat.  

 

Artist: Hélène Bueno
Title: onbekend - Tegenstelling tussen twee meisjes
Period: 1979
Categrory: aquarel 
Doek afmetingen 80x60cm. 
Oplage: single piece.  

Bijzonderheden: 
Geschilderd in 1979, gesigneerd werk van Hélène Bueno. Inspirerend doek met vragen die blijven hangen over de verschillen die de twee meisjes hebben in welvaart, kleding, ledematen. Het werk zelf zit in een zwarte houten lijst welke aan de achterzijde op het framewerk van het canvas doek geschroefd zit. Dit lijst kan probleemloos verwijderd worden.
 
Bezorging: 
Verkoper heeft voorkeur voor ophalen. Verzenden is mogelijk tegen kostprijs op nacalculatie. Hubhub kan de verzending verzorgen en dat kost voor een schilderij (afhankelijk van de plaats) gemiddeld 50 euro in Nederland. Verkoper zal het bedrag precies berekenen en alleen de kostprijs doorberekenen.

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Helene Bueno (1949)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Marcelloz
Lid sinds 2016
2 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd23-3-2016 om 19:30
Eindtijd6-4-2016 om 20:35
Biedingen (3)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.