Henk van Vessem - Olieverf op doek: verliefd op elkanders gelijkenis I - 2000 (zeer groot!)

Henk van Vessem - Olieverf op doek: verliefd op elkanders gelijkenis I - 2000 (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 595!
Henk van Vessem - Olieverf op doek: verliefd op elkanders gelijkenis I - 2000 (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 595!Henk van Vessem - Olieverf op doek: verliefd op elkanders gelijkenis I - 2000 (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 595!Henk van Vessem - Olieverf op doek: verliefd op elkanders gelijkenis I - 2000 (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 595!Henk van Vessem - Olieverf op doek: verliefd op elkanders gelijkenis I - 2000 (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 595!Henk van Vessem - Olieverf op doek: verliefd op elkanders gelijkenis I - 2000 (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 595!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Henk van Vessem (1939)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 2000
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Stijl Modern
Onderwerp Abstract
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 250 x 90 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Dit werk is onderdeel van de Moderne Schilderijen Special > 300 euro special.
Prachtig groot olieverf op doek van Henk van Vessem. Titel: verliefd op elkanders gelijkenis I. Jaar: 2000, Afmetingen doek: H250 x b90 cm. Het werk is, achterop, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid, van Kiewit Kunst, wordt meegestuurd.


Het werk kan worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruitbetaling, is zeer ruim. M.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd met een kleine kunst koerier(Swift). Kosten Nederland 103,19 euro en België 165,00 euro.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .