Henk Westein - Henk Westein: Aquarel, Zonder titel - Verkocht

Henk Westein - Henk Westein: Aquarel, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!
Henk Westein - Henk Westein: Aquarel, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!Henk Westein - Henk Westein: Aquarel, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!Henk Westein - Henk Westein: Aquarel, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!Henk Westein - Henk Westein: Aquarel, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Henk Westein (1941)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen104 cm x 69 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Zonder titel
Jaartal: Niet gedateerd
Afmetingen blad: 104 cm x 69 cm (Beeld: 102 cm x 66 cm)
Gesigneerd: Ja, handgeschreven (rechtsonder)
Materiaal: Aquarel op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In goede staat. Beeld licht egaal vergeeld
 


 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQAA

ConditieGoed

egaal vergeeld

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Henk Westein (1941)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (356)

Lid sinds 2010
49028 verkochte items
Alle items van deze verkoper (584)
69 cm
104 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd29-5-2018 om 16:00
Eindtijd10-6-2018 om 10:36
Biedingen (3)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.