Henri Burgers: Wandsculptuur van was: Zonder titel - Verkocht

Henri Burgers: Wandsculptuur van was: Zonder titel kopen? Bied vanaf 100!
Henri Burgers: Wandsculptuur van was: Zonder titel kopen? Bied vanaf 100!Henri Burgers: Wandsculptuur van was: Zonder titel kopen? Bied vanaf 100!Henri Burgers: Wandsculptuur van was: Zonder titel kopen? Bied vanaf 100!Henri Burgers: Wandsculptuur van was: Zonder titel kopen? Bied vanaf 100!Henri Burgers: Wandsculptuur van was: Zonder titel kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Henri Burgers
TypeBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999

Titel: Zonder titel
Jaartal: 1997
Afmetingen: h: 50 cm x  b: 30 cm x d: 5 cm
Oplage: 7/8
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood op achterzijde
Materiaal: Was en pigmenten op paneel, geleverd in houten kist

Gewicht: 15,6 Kg (inclusief houten beschermkist)
Conditie: In goede staat, maar klein deukje in rechtehoek onder.

Oorspronkelijke galerieprijs: € 1300,00


Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item:
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

Passe-partout:
Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Verzending is ook mogelijk.


Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.
 

 

Adminstratieve code:

QQUT

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Henri Burgers

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48274 verkochte items
Alle items van deze verkoper (639)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 100,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:22-02-2017 om 09:46
Eindtijd:06-03-2017 om 10:44
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.