Herman Bieling - 4 Ingelijste houtsnedes: Havenmeisjes

Herman Bieling - 4 Ingelijste houtsnedes: Havenmeisjes kopen? Bied vanaf 125!
Herman Bieling - 4 Ingelijste houtsnedes: Havenmeisjes kopen? Bied vanaf 125!Herman Bieling - 4 Ingelijste houtsnedes: Havenmeisjes kopen? Bied vanaf 125!Herman Bieling - 4 Ingelijste houtsnedes: Havenmeisjes kopen? Bied vanaf 125!Herman Bieling - 4 Ingelijste houtsnedes: Havenmeisjes kopen? Bied vanaf 125!Herman Bieling - 4 Ingelijste houtsnedes: Havenmeisjes kopen? Bied vanaf 125!Herman Bieling - 4 Ingelijste houtsnedes: Havenmeisjes kopen? Bied vanaf 125!Herman Bieling - 4 Ingelijste houtsnedes: Havenmeisjes kopen? Bied vanaf 125!Herman Bieling - 4 Ingelijste houtsnedes: Havenmeisjes kopen? Bied vanaf 125!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Herman Bieling (1887-1964)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1900 t/m 1944
TechniekHout/Linosnede
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpPortret
IngelijstIngelijst
Afmetingen16 cm x 45.5 cm (h x b)
Lijst21.5 cm x 50.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
4 ingelijste houtsnedes van Herman Bieling. Titel: Havenmeisjes. Afmetingen incl lijst: H21.5 x B50.5cm. Afmetingen per voorstelling: H12.5 x B9cm(verschilt iets per voorstelling). Het werk is, rechts onderaan onder elk werk, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op verzoek, worden gemaild.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd via Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.


Bieling volgde zijn opleiding aan de Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam. Hij was tussen 1917 en 1927 lid en mede-oprichter van De Branding uit Rotterdam, een avantgardistische groepering van kunstenaars. Daarna was hij ook nog mede-oprichter van de Kring van beeldende kunstenaars R 33, waarvan hij tevens de eerste secretaris werd. In die periode maakte hij veel kubistisch werk. Onderwerpen waren landschappen, rivier- en zeegezichten, stillevens en personen. Bieling maakte vele reizen, onder andere naar Corsica, Bretagne, Marokko, de VS en Rome.
ConditieGoed

De voorstellingen zijn in goede staat. De randen om het werk heen zijn verkleurd en er is van het linker werk een stukje af in de hoek.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:26-01-2023 om 12:12
Eindtijd:03-02-2023 om 20:21
Openingsbod € 125
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.