Herman Brood - Ingelijste stifttekening: In cold blood

Herman Brood - Ingelijste stifttekening: In cold blood kopen? Bied vanaf 595!
Herman Brood - Ingelijste stifttekening: In cold blood kopen? Bied vanaf 595!Herman Brood - Ingelijste stifttekening: In cold blood kopen? Bied vanaf 595!Herman Brood - Ingelijste stifttekening: In cold blood kopen? Bied vanaf 595!Herman Brood - Ingelijste stifttekening: In cold blood kopen? Bied vanaf 595!Herman Brood - Ingelijste stifttekening: In cold blood kopen? Bied vanaf 595!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Herman Brood (1946-2001)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekStift
DragerPapier
StijlModern
IngelijstIngelijst
Afmetingen31 cm x 19 cm (h x b)
Incl. lijst50.5 cm x 40.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Ingelijste kleuren stifttekening van Herman Brood. Titel: In cold blood. Afmetingen incl lijst: H50.5 x b40.5cm. Afmetingen voorstelling: H31 x b19cm. Het werk is aan de rechter zijkant, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd via Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Hermanus (Herman) Brood (Zwolle, 5 november 1946 – Amsterdam, 11 juli 2001) was een Nederlandse zanger, kunstschilder, pianist, acteur en auteur. Brood onderscheidde zich door zijn kenmerkende zangstem en muzikale diversiteit. Hij werd met de door hem begeerde en bewust geëtaleerde zeer flamboyante levensstijl de Nederlandse belichaming van het hedonistische credo Sex, drugs & rock 'n' roll. Brood vertoonde uiteindelijk standaard ontwenningsverschijnselen zoals incontinentie, epilepsie en delirium tremens na jarenlang veelvuldig en overmatig amfetamine- en alcoholgebruik. Vier maanden voor zijn vijfenvijftigste verjaardag pleegde hij zelfmoord door, met een afscheidsbriefje op zak, van het dak van het Amsterdamse Hilton-hotel af te springen.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 23,95
Naar Duitsland € 23,95
Europese Unie € 23,95
Wereldwijd € 65,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Herman Brood (1946-2001)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (108)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
5807 verkochte items
Alle items van deze verkoper (396)
40.5 cm
50.5 cm
19 cm
31 cm
Veilinggegevens
Starttijd19-9-2023 om 15:52
Eindtijd25-9-2023 om 20:21
Openingsbod € 595
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.