• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Herman Brood, tekening, pianoman, ingelijst, handgesigneerd - Verkocht

Herman Brood, tekening, pianoman, ingelijst, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 275!
Herman Brood, tekening, pianoman, ingelijst, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 275!Herman Brood, tekening, pianoman, ingelijst, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 275!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Herman Brood (1946-2001)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944

Kunstenaar: Herman Brood

Techniek: tekening met viltstift op papier

Jaar: onbekend

Titel: Pianoman (orkestje)

Afmetingen incl. lijst: 33 x 27 cm

Ingelijst: ja

Gesigneerd: Handgesigneerd (handtekening staat aan de rechterzijde aan de zijkant van boven naar beneden. Dit is op de foto slecht zichtbaar)

Conditie:
In perfecte staat.

Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.

Verzendkosten:
Dit werk kan verzonden worden met TNT. De kosten voor een aangetekende- en verzekerde zending zijn 15 euro binnen Nederland. Voor Bedlgie zijn de kosten 20 euro. Afhalen kan in Naaldwijk op afspraak zonder extra kosten.


Aankopen kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.


Garantie:
Dit werk is volledig door ons gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door Kiewit op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Naaldwijk op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

 

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Herman Brood (1946-2001)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (100)
Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (172)

Lid sinds 2011
5452 verkochte items
Alle items van deze verkoper (295)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 275,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:03-03-2013 om 09:34
Eindtijd:10-03-2013 om 09:34
Biedingen (1)
PT
09 mrt. / 13:25
€ 275
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.