Willy van der Duyn - Houtsnede. Titel, "Traan van de aap". - Verkocht

Willy van der Duyn - Houtsnede. Titel, "Traan van de aap". kopen? Bied vanaf 40!
Willy van der Duyn - Houtsnede. Titel, "Traan van de aap". kopen? Bied vanaf 40!Willy van der Duyn - Houtsnede. Titel, "Traan van de aap". kopen? Bied vanaf 40!Willy van der Duyn - Houtsnede. Titel, "Traan van de aap". kopen? Bied vanaf 40!Willy van der Duyn - Houtsnede. Titel, "Traan van de aap". kopen? Bied vanaf 40!Willy van der Duyn - Houtsnede. Titel, "Traan van de aap". kopen? Bied vanaf 40!Willy van der Duyn - Houtsnede. Titel, "Traan van de aap". kopen? Bied vanaf 40!Willy van der Duyn - Houtsnede. Titel, "Traan van de aap". kopen? Bied vanaf 40!Willy van der Duyn - Houtsnede. Titel, "Traan van de aap". kopen? Bied vanaf 40!Willy van der Duyn - Houtsnede. Titel, "Traan van de aap". kopen? Bied vanaf 40!Willy van der Duyn - Houtsnede. Titel, "Traan van de aap". kopen? Bied vanaf 40!Willy van der Duyn - Houtsnede. Titel, "Traan van de aap". kopen? Bied vanaf 40!Willy van der Duyn - Houtsnede. Titel, "Traan van de aap". kopen? Bied vanaf 40!Willy van der Duyn - Houtsnede. Titel, "Traan van de aap". kopen? Bied vanaf 40!Willy van der Duyn - Houtsnede. Titel, "Traan van de aap". kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Willy van der Duyn (1950)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1992
TechniekHout/Linosnede
DragerPapier
StijlAbstract
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen80 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage9/10


‘Het werk is af als de aanleiding er niet meer toe doet’. Het werk van Willy van der Duyn is een resumé van opgedane beelden. De katalysator van de voorstellingen is intuïtie. Er is geen concept of boodschap. Het werk is autobiografisch. Er wordt een brug geslagen tussen de binnenwereld en de buitenwereld. De werkwijze is associatief. Er is een beeld, een vorm, een gevoel, waar zich al werkend -als kristallen-dingen aan vast hechten.
De voorstelling bevindt zich tussen abstractie en figuratie. Het experiment en het toeval spelen een grote rol in het werk. Titels zijn een belangrijk onderdeel van het werk. Ze moeten dezelfde associatieve werking hebben als de voorstellingen.
ConditieGoed

In goede staat.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Willy van der Duyn (1950)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  duif
FA. (48 )

Lid sinds 2018
1473 verkochte items
Alle items van deze verkoper (149)
Pinterest
60 cm
80 cm
Dit item is verkocht voor 46,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:03-08-2022 om 23:10
Eindtijd:12-08-2022 om 19:48
Biedingen (1)
Ilselis
07 aug. / 21:58
€ 40
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.