Imanol Marrodán - Zonder titel (Identity Promises-serie)

Imanol Marrodán - Ohne Titel (Identity Promises-Reihe) kopen? Bied vanaf 125!
Imanol Marrodán - Ohne Titel (Identity Promises-Reihe) kopen? Bied vanaf 125!Imanol Marrodán - Ohne Titel (Identity Promises-Reihe) kopen? Bied vanaf 125!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Imanol Marrodán (1964)
Type kunstwerk Fotografie
Jaartal 2013
Techniek Digitale Print
Onderwerp Naakt
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 18 x 36 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 50
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
  • Titel: Zonder titel (Identity Promises Series) 2013 Digitale print 18 x 24 cm. Oplage: 50 Gesigneerd, getiteld, genummerd en met de datum van afdrukken op de achterkant van de foto. Certificaat van echtheid ondertekend door de kunstenaar inbegrepen.

  • Imanol Marrodán Bilbao (1964) Is een interdisciplinaire maker en onderzoeker. Zijn werk voert onder meer kritisch werk uit via verschillende evenementen die verband houden met kunst en het hedendaagse denken als onderdeel van zijn persoonlijke creatieve project. Het concept van de limiet, geïnspireerd door de idee van de oude Romeinse ‘limes’, aangehaald door Eugenio Trias als een metafoor voor een beschaafde, rationeel gecontroleerde kennis, is het startpunt voor een concept van limiet dat niet wordt opgevat als het einde van iets, maar als een apparaat voor het ‘begin’ van groei en evolutie. Dit idee van de zoektocht en verkenning van het onbekende en van persoonlijke identiteit gerelateerd aan natuurlijke processen en ritmes is het centrale thema van Imanol Marrodáns werk. Het doel is om een steeds bredere Atlas van betekenissen met verschillende betekenissen te creëren. We stellen de constructie voor van een metataal die de verschillende stadia en ervaringen omvat die worden beleefd als mentale structuren die metaforisch worden gevormd door Euclidische geometrieën en tegelijkertijd ook door structuren van fractale en intuïtieve organische gedachten. Het is het vormgevende proces van een ervaring die een sociaal-politieke habitat deelt in een industriële, materialistische, technologische en kunstmatige wereld, in tegenstelling tot een natuurlijke omgeving die nauw verbonden is met de wetten van het universum, die we nauwelijks kennen, maar die we nog steeds kennen. voelen en intuïtief. Hij heeft geëxposeerd in landen als Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Portugal, België, Korea, Argentinië, Chili, Zwitserland en de Verenigde Staten. Zijn werk is getoond op internationale beurzen voor hedendaagse kunst zoals ARCO, VALENCIA ART, ARTE SANTANDER en DFOTO (Spanje), ART COLOGNE en KUNST KÖLN (Duitsland), KIAF (Seoul, Korea), ArteBA (Buenos Aires, Argentinië), BALELATINA (Bazel, Zwitserland)... enz...
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Spanje € 8,70
Europese Unie € 13,00
Wereldwijd € 25,25

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Imanol Marrodán (1964) 

Spaans Spaans Alle items van deze kunstenaar (10)

Geplaatst door  Rojoultramar
Lid sinds 2022
15 verkochte items
Alle items van deze verkoper (16)
36 cm
18 cm