Jorg Reme - Indische Bloemenvaas

Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jorg Reme (1941)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944
Olieverf op doek, 1990, 80cm hoog 45 cm breed, gesigneerd

Vele reizen naar Zuid-Amerika en India zorgen voor nieuwe impulsen. Kunstenaar-reiziger Remé gebruikt tropische plantenvormen om de kracht van zijn figuren te versterken en vanuit India sluipen meditatieve invloeden zijn kunstwerken binnen. Ook fantasiedieren beginnen een plaats in zijn werk in te nemen. Zelf zegt hij vooraf nooit betekenissen toe te dichten aan zijn beeldtaal, ook al blijken die er achteraf wel degelijk in te zitten. En hij waarschuwt de beschouwers van zijn werk er voor te waken dat ze niet alles willen begrijpen. "Op het moment dat er niks meer te ontdekken valt, is het niet meer interessant. Dan is het saai."
Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd3-9-2010 om 10:51
Eindtijd24-9-2010 om 10:51
Openingsbod € 950
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk