• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Niet of onleesbaar gesigneerd - Inkt en krijt, Figuren - Verkocht

Niet of onleesbaar gesigneerd - Inkt en krijt, Figuren kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 1,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Niet of onleesbaar gesigneerd - Inkt en krijt, Figuren kopen? Bied vanaf 1!
Niet of onleesbaar gesigneerd - Inkt en krijt, Figuren kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Inkt en krijt, Figuren kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
43988 verkochte items
Alle items van deze verkoper (453)
  • Niet of onleesbaar gesigneerd
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekPastel/Krijt
DragerPapier
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen43 cm x 61 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:


QQKVVAT

ConditieRedelijk

Het werk is in redelijke conditie. De randen zijn licht vergeeld, met name in het linkerdeel van het beeld zitten wat (foxing) vlekjes en loopt er een streep. De randen en hoeken zijn licht beschadigd. De hoek linksboven heeft een vouw.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Niet of onleesbaar gesigneerd

Alle items van deze kunstenaar(47)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
43988 verkochte items
Alle items van deze verkoper (453)
Pinterest
61 cm
43 cm
Dit item is verkocht voor 1,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:17-07-2019 om 11:22
Eindtijd:28-07-2019 om 19:37
Biedingen (1)
SjaantjeKolder
28 jul. / 09:56
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.