• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Ituri - Gekopt boombast met patroon

Ituri - Gekopt boombast met patroon kopen? Bied vanaf 30!

Dit item is verkocht Toon item

Ituri - Gekopt boombast met patroon

Etnografica

Verkoopprijs: € 34,50 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Ituri - Gekopt boombast met patroon kopen? Bied vanaf 30!
Ituri - Gekopt boombast met patroon kopen? Bied vanaf 30!Ituri - Gekopt boombast met patroon kopen? Bied vanaf 30!Ituri - Gekopt boombast met patroon kopen? Bied vanaf 30!Ituri - Gekopt boombast met patroon kopen? Bied vanaf 30!
Ituri - Gekopt boombast met patroon kopen? Bied vanaf 30!Ituri - Gekopt boombast met patroon kopen? Bied vanaf 30!Ituri - Gekopt boombast met patroon kopen? Bied vanaf 30!Ituri - Gekopt boombast met patroon kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (275)

Lid sinds 2010
37065 verkochte items
Alle items van deze verkoper (177)
  • Ituri
TypeEtnografica
Periode1945 t/m 1999
TechniekOverig
StijlAfrikaans
OnderwerpGebruiksvoorwerp
Afmetingen53 cm x 83 cm x 0.1 cm (h x b x d)
Zeldzaam gekopt boombast fel met zwart patroon uit de  Ituri regio in de Democratische Republiek Congo, Afrika.

Over etnografica:
Afrika kent vele artistieke tradities, die sterk van plaats tot plaats verschillen. Bepaalde elementen zijn echter gelijk en zie je overal terug. Zo stellen de beelden vaak figuren van voorouders of goden voor en zijn offers gericht om een verbinding aan te gaan met een andere wereld; die van de goden en van de doden. 

Op de kunstmarkt zijn etnografica niet alleen gewild bij gespecialiseerde verzamelaars, maar in groeiende mate ook bij de hedendaagse kunst verzamelaar. Bij Kunstveiling worden regelmatig etnografica geveild. U vindt het gehele aanbod onder de filter ‘Etnografica’ in het zoekmenu. LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.


Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Conditie

ConditieZeer Goed

Lichte gebruikerssporen.

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Ituri

Alle items van deze stam Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (275)

Lid sinds 2010
37065 verkochte items
Alle items van deze verkoper (177)
83
53
0.1

Dit item is verkocht voor 34,50(Incl. 15% veilingkosten)

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:11-01-2021 om 14:56
Eindtijd:17-01-2021 om 16:52

Biedingen (1):

velzeliesbeth
17 jan. / 16:43
€ 30
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.