Jacques Pijnenborg - Stilleven van uien en schaal

Jacques Pijnenborg - Stilleven van uien en schaal kopen? Bied vanaf 100!
Jacques Pijnenborg - Stilleven van uien en schaal kopen? Bied vanaf 100!Jacques Pijnenborg - Stilleven van uien en schaal kopen? Bied vanaf 100!Jacques Pijnenborg - Stilleven van uien en schaal kopen? Bied vanaf 100!Jacques Pijnenborg - Stilleven van uien en schaal kopen? Bied vanaf 100!Jacques Pijnenborg - Stilleven van uien en schaal kopen? Bied vanaf 100!Jacques Pijnenborg - Stilleven van uien en schaal kopen? Bied vanaf 100!Jacques Pijnenborg - Stilleven van uien en schaal kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jacques Pijnenborg (1882-1964)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlKlassiek
OnderwerpStilleven
IngelijstIngelijst
Afmetingen24.5 x 35 cm (h x b)
Incl. lijst35.5 x 45.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Mooi sober en verstild schilderij van Jacques Pijnenborg. Geschilderd met een zachte toets en in bijna tonalistische kleuren. Ingelijst in een klassieke maar ingetogen lijst. Afkomstig uit een particuliere collectie en verkregen via een veiling. Originele aankoopnota is aanwezig. 

Jacques Pijnenborg was autodidact en schilderde vooral het Brabants landschap, dorpsgezichten en binnenhuistaferelen. Hij was een leerling van Herman Moerkerk in Den Bosch, Theo en Jan van Delft in Waalwijk, R. van der Pol en Albert Servaes. Hij was procuratiehouder bij een bank in Den Bosch, maar legde zich na zijn pensionering in 1941 in Helvoirt geheel op het schilderen toe. Staat vermeldt in de Pieter Scheen en de Mak van Waay.
VERZENDING

Wij zullen u als winnaar van het werk altijd eerst vragen naar de verzendmethode van uw voorkeur, voordat wij het totaalbedrag aan u doorgeven. Uit transparantie, en om vervelende verrassingen te voorkomen, gaan de aangegeven verzendkosten uit van het hoogste tarief: aangetekend en verzekerd tot 500 euro. Wij gaan hierbij uit van de tarieven van PostNL vanaf 01-01-2023.
PASSE-PARTOUT
Bij verzenden zal het werk, tenzij het veilig mogelijk is, zonder passe-partout worden verzonden. Dit om het werk in een koker te kunnen verzenden. Mocht het werk toch graag inclusief passe-partout willen, geef dit dan even aan zodat wij hier rekening mee houden. Werken met papieren passe-partouts worden uiteraard wel samen verzonden.
VERPAKKINGSMATERIAAL
Om er zeker van te zijn dat uw werk in goede orde aankomt, zullen wij hem uiteraard netjes verpakken. De extra kosten van een verzendkoker bedragen €2. Bij aankoop van meerdere werken die in een koker verzonden kunnen worden, betaalt u uiteraard maar voor één koker. Bij ingelijst werk kunnen wij de kosten van beschermende profielen bij u in rekening brengen. In dat geval zullen wij dit ook vermelden bij het doorgeven van de totale kosten.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Utrecht, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd24-10-2023 om 23:40
Eindtijd7-11-2023 om 21:20
Openingsbod € 100
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieUtrecht,  Nederland