James Rosenquist - 'Study for the Swimmer in the Econo-mist, I'

James Rosenquist - 'Study for the Swimmer in the Econo-mist, I' kopen? Bied vanaf 58!
James Rosenquist - 'Study for the Swimmer in the Econo-mist, I' kopen? Bied vanaf 58!James Rosenquist - 'Study for the Swimmer in the Econo-mist, I' kopen? Bied vanaf 58!James Rosenquist - 'Study for the Swimmer in the Econo-mist, I' kopen? Bied vanaf 58!James Rosenquist - 'Study for the Swimmer in the Econo-mist, I' kopen? Bied vanaf 58!James Rosenquist - 'Study for the Swimmer in the Econo-mist, I' kopen? Bied vanaf 58!James Rosenquist - 'Study for the Swimmer in the Econo-mist, I' kopen? Bied vanaf 58!James Rosenquist - 'Study for the Swimmer in the Econo-mist, I' kopen? Bied vanaf 58!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • James Rosenquist (1933-2017)
TypePrenten & Uitgaves
Jaartal1997
TechniekOffset
StijlModern
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen36.0 cm x 47.9 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
James Rosenquist (1933 - 2017)

'Studie voor de zwemmer in de econoom, ik' (1997)

gesigneerd en gedateerd in het kunstwerk

Kleurenoffsetdruk, 25,1 x 37,5 cm tot 36,0 x 47,9 cm op wit, mat gecoat karton (ca. 200 g/m²)


Uitgever: Deutsche Bank Art Collection, Frankfurt am Main, 2001, kleine copyrightvermelding 'Deutsche Guggenheim, Berlin' rechtsonder op de afbeelding (naar een afbeelding in lithografische inkt en krijt op papier, 1997)

Achterzijde: gegevens en portretfoto van de kunstenaar en achtergrondinformatie over het kunstwerk op een gele achtergrond

uitstekende staat

De foto's maken deel uit van de objectbeschrijving. De kleuren van de illustraties kunnen om fototechnische redenen iets afwijken van het origineel.

Deze veiling is een onderhandse verkoop. Ik verzeker dat het aangeboden artikel qua ontwerp en staat overeenkomt met de beschrijving. Alle informatie wordt naar eer en geweten gegeven. Verdere garanties kan ik als particulier niet geven. Retourneren of ruilen is uitgesloten.

Verzending is via DHL Deutsche Post Paket inclusief tracking en verzekering.

Een paar extra woorden over verzending:

Alle afbeeldingen worden plat verzonden (in plaats van opgerold!) in twee of meer stevige lagen golfkarton of honingraatkarton. Gesigneerde plakkaten of posters worden zorgvuldig verpakt en op geschikte rollen verzonden
Het pakket wordt direct na creditering van de factuur aangemeld bij DHL en wordt meestal de volgende dag opgehaald door DHL. Op het verdere verloop van de zending en de tijdige levering heb ik helaas geen invloed. De zending kan echter naadloos worden gevolgd met behulp van het trackingnummer.
Alle zendingen verlaten ons pand in perfecte staat. Als er bij levering schade zichtbaar is, dient u de toestand onmiddellijk te fotograferen en te laten certificeren door de leverancier. De goederen zijn verzekerd tot een waarde van € 500,-.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Duitsland € 15,00
Europese Unie € 25,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd13-3-2023 om 14:02
Eindtijd22-3-2023 om 21:56
Openingsbod € 58
Veilingkosten: 15%
AfhalenNee is niet mogelijk
ObjectlocatieIgel,  Duitsland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.