Jan Cremer - Zeefdruk: "Inverno" - 2002

Jan Cremer - Zeefdruk: "Inverno" - 2002 kopen? Bied vanaf 75!
Jan Cremer - Zeefdruk: "Inverno" - 2002 kopen? Bied vanaf 75!Jan Cremer - Zeefdruk: "Inverno" - 2002 kopen? Bied vanaf 75!Jan Cremer - Zeefdruk: "Inverno" - 2002 kopen? Bied vanaf 75!Jan Cremer - Zeefdruk: "Inverno" - 2002 kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jan Cremer (1940)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2002
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpLandschap
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen31 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Kleurrijke zeefdruk van Jan Cremer uit 2002. Titel: Inverno". Nummer: 56/100 (nummer kan afwijken i.v.m. het in bezit hebben gehad van meerdere exemplaren). Afmetingen blad: H31 x b50cm. Afmetingen voorstelling: H26 x b37cm. Het werk is rechtsonder gesigneerd en gedateerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.


Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag
(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het
ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs
maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de
bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Schilder-schrijver Jan Cremer word geboren in Enschede in 1940. Als beeldend kunstenaar heeft hij zich al vanaf het begin van zijn opleidingen aan de verschillende kunstacademies die hij bezocht gespecialiseerd in de grafische technieken.
In 1957 schildert hij de eerste van een serie doeken die bekend zouden worden als Peinture Barbarisme. In 1958 heeft hij zijn eerste eenmansexpositie in Galerie de Posthoorn in Den Haag en sluit hij zich aan bij de Posthoorngroep. Een jaar later exposeert hij in het Haags Gemeentemuseum en in 1960 in het Stedelijk museum in Amsterdam.
Er volgen tientallen tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Met een beurs van de Franse regering vertrekt hij in 1959 is hij naar Parijs waar hij in de Rue Santeuil terecht komt, de befaamde huidenopslagplaats met de ateliers van onder meer Bogart, Appel en Corneille.
Van 1961 tot 1963 woont en werkt Jan Cremer op het Spaanse eiland Ibiza en maakt daar met onder andere K.F. Dahmen en Erwin Bechtold deel uit van de Grupo Ibiza.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sluit over 3d 4u 27m 47s
Openingsbod€ 75
Veilingkosten : 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd23-3-2023 om 10:20
Eindtijd31-3-2023 om 21:25
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.