• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Jan Ph. A. de Vries: Aquarel, St. Etienne Vallee Francaise - Verkocht

Jan Ph. A. de Vries: Aquarel, St. Etienne Vallee Francaise kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 5,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Jan Ph. A. de Vries: Aquarel, St. Etienne Vallee Francaise kopen? Bied vanaf 1!
Jan Ph. A. de Vries: Aquarel, St. Etienne Vallee Francaise kopen? Bied vanaf 1!Jan Ph. A. de Vries: Aquarel, St. Etienne Vallee Francaise kopen? Bied vanaf 1!Jan Ph. A. de Vries: Aquarel, St. Etienne Vallee Francaise kopen? Bied vanaf 1!
Jan Ph. A. de Vries: Aquarel, St. Etienne Vallee Francaise kopen? Bied vanaf 1!Jan Ph. A. de Vries: Aquarel, St. Etienne Vallee Francaise kopen? Bied vanaf 1!Jan Ph. A. de Vries: Aquarel, St. Etienne Vallee Francaise kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (314)

Lid sinds 2010
43152 verkochte items
Alle items van deze verkoper (620)
  • Jan Philippus Augustus de Vries (1904-1995)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999

Titel: St. Etienne Vallée Francaise
Jaartal: 1984
Afmetingen beeld: 48,5 cm x 35 cm 
Gesigneerd: Ja, handgeschreven (linksonder)
Materiaal: Aquarel op papier, bevestigd achter passe-partout
Ingelijst: Nee
Conditie: In goede staat

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/Lijsten: 
Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven! Bij ingelijste werken achter glas vermelden wij altijd glasschade. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten.

Verzenden zonder lijst:
Werken waarbij dit mogelijk is (grafiek/werk op papier) kunnen ook zonder lijst verzonden worden. U betaalt dan 12,50 euro verzendkosten binnen NL of € 20,00 binnen de EU.
Meerdere aankopen bij de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties kunnen gecombineerd worden indien de werken ook in één pakket gecombineerd kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug. De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.
 

 

Administratieve code:

QQAB

 

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 5,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:24-05-2016 om 10:40
Eindtijd:05-06-2016 om 10:40
Biedingen (3)
Withaar
05 jun. / 10:35
€ 5
andreas35
30 mei / 01:02
€ 3
mitrovic
27 mei / 14:25
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.