Jan Schonk - Vissen in rivier met waterplanten

Jan Schonk - Vissen in rivier met waterplanten kopen? Bied vanaf 150!
Jan Schonk - Vissen in rivier met waterplanten kopen? Bied vanaf 150!Jan Schonk - Vissen in rivier met waterplanten kopen? Bied vanaf 150!Jan Schonk - Vissen in rivier met waterplanten kopen? Bied vanaf 150!Jan Schonk - Vissen in rivier met waterplanten kopen? Bied vanaf 150!Jan Schonk - Vissen in rivier met waterplanten kopen? Bied vanaf 150!Jan Schonk - Vissen in rivier met waterplanten kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan Schonk (1889-1976)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1900 t/m 1944
Techniek Acryl
Drager Papier
Stijl Realistisch
Onderwerp Dieren
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 59 x 39 cm (h x b)
Incl. lijst 80 x 59 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Kleurrijk schilderij ingelijst op museumkwaliteit door lijstenmakerij Pool in Elburg. 2 minimale beschadigingen in de afbeelding.
Conditie
ConditieGoed
Conditie is goed, behoudens 2 minimale beschadigingen in de afbeelding. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amersfoort, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .