• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Jeanne Bieruma Oosting - Kleurenlitho, Dinner - Verkocht

Jeanne Bieruma Oosting - Kleurenlitho, Dinner kopen? Bied vanaf 20!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 20,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Jeanne Bieruma Oosting - Kleurenlitho, Dinner kopen? Bied vanaf 20!
Jeanne Bieruma Oosting - Kleurenlitho, Dinner kopen? Bied vanaf 20!Jeanne Bieruma Oosting - Kleurenlitho, Dinner kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (314)

Lid sinds 2010
43169 verkochte items
Alle items van deze verkoper (631)
 • Jeanne Bieruma Oosting (1898-1995)
TypeGrafiek na 1900
Jaartal1943
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen63.5 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
OplageNiet genummerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.Administratieve code:          

QQKRConditieGoed

Het blad is licht verkleurd en rechstonder in de hoek voorzien van een bruine vlek. Bij opnieuw inlijsten met passe-partout niet meer zichtbaar.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 20,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:26-09-2018 om 17:40
Eindtijd:07-10-2018 om 20:03
Biedingen (1)
Dubbelmonde
07 okt. / 17:03
€ 20
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.