Jef Diederen - Jef Diederen: Lino op Rijstpapier, Z.T. - Verkocht

Jef Diederen: Lino op Rijstpapier, Z.T. kopen? Bied vanaf 35!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jef Diederen: Lino op Rijstpapier, Z.T. kopen? Bied vanaf 35!
Jef Diederen: Lino op Rijstpapier, Z.T. kopen? Bied vanaf 35!Jef Diederen: Lino op Rijstpapier, Z.T. kopen? Bied vanaf 35!Jef Diederen: Lino op Rijstpapier, Z.T. kopen? Bied vanaf 35!Jef Diederen: Lino op Rijstpapier, Z.T. kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jef Diederen (1920-2009)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Z.T.
Jaartal: 1977 (?)
Afmetingen blad: 92 cm x 62 cm 
Oplage: 8/30 h.s.
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Lino (?) op Rijstpapier
Ingelijst: Nee
Conditie: In goede staat. Met lichte kreuk in de randen van het blad, wat hapjes uit het blad in de bovenrand en een klein scheurtje in de onderrand. Alleen in de onder- en bovenrand enkele gele vlekjes, verder is het blad nog mooi helder wit van kleur. Haast onvermijdelijk bij dit fragiele papier. Ingelijst niet of nauwelijks zichtbaar.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQSCH

ZZAL

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd7-3-2018 om 15:12
Eindtijd18-3-2018 om 15:17
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.