Frederick Bloemaert - & Joachim Franz Beich - Lot van twee gravures - Verkocht

Frederick Bloemaert - & Joachim Franz Beich - Lot van twee gravures kopen? Bied vanaf 1!
Frederick Bloemaert - & Joachim Franz Beich - Lot van twee gravures kopen? Bied vanaf 1!Frederick Bloemaert - & Joachim Franz Beich - Lot van twee gravures kopen? Bied vanaf 1!Frederick Bloemaert - & Joachim Franz Beich - Lot van twee gravures kopen? Bied vanaf 1!Frederick Bloemaert - & Joachim Franz Beich - Lot van twee gravures kopen? Bied vanaf 1!Frederick Bloemaert - & Joachim Franz Beich - Lot van twee gravures kopen? Bied vanaf 1!Frederick Bloemaert - & Joachim Franz Beich - Lot van twee gravures kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Frederick Bloemaert (1614-1690)
TypePrenten voor 1900
Periode< 1800
TechniekHandgekleurd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen20 cm x 15 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
Lot van twee gravures:

Man op de rug gezien door Frederick Bloemaert, naar Abraham Bloemaert. 
Landschap met man en stad in de verte door Joachim Franz Beich, naar Gaspard Dughet.

De hierboven vermelde afmetingen zijn van de Bloemaert.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

Goede staat gezien leeftijd; uiteraard met vlekjes/verkleuringen en leeftijdssporen. Zie foto's voor een impressie van de conditie. De gravure van de man heeft wat scheurtjes en beschadigingen aan de randen.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Frederick Bloemaert (1614-1690)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330)

Lid sinds 2010
46805 verkochte items
Alle items van deze verkoper (674)
Pinterest
15 cm
20 cm
Dit item is verkocht voor 11,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:11-10-2022 om 14:25
Eindtijd:25-10-2022 om 19:18
Biedingen (4)
M3
23 okt. / 14:54
€ 10
coen67
23 okt. / 14:54
€ 5
M3
23 okt. / 14:39
€ 3
coen67
21 okt. / 12:17
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.