Joep Goeting - Joep Goeting: Krijttekening. Abstracte compositie - Verkocht

Joep Goeting: Krijttekening. Abstracte compositie kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Joep Goeting: Krijttekening. Abstracte compositie kopen? Bied vanaf 1!
Joep Goeting: Krijttekening. Abstracte compositie kopen? Bied vanaf 1!Joep Goeting: Krijttekening. Abstracte compositie kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Joep Goeting (1946-1986)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944

Mooie krijttekening van Joep Goeting

Titel: Abstracte compositie
Jaartal: 1985
Afmetingen blad: 61 cm x 66 cm
Gesigneerd: Ja, handgesigneerd
Materiaal: Krijttekening op papier
Ingelijst: Nee

 

Conditie:
Het werk is binnen het beeld in zeer goede staat. Aan de rand zit een klein verkleurd randje van een eerder passe-partout. Het werk zou dus eigenlijk opnieuw mooi ingelijst moeten worden waarbij dit achter het passe-partout verborgen kan worden.

(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden voor 10 euro in een pakket/koker. Afhalen in Amsterdam-ZO tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.

 

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.

Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken

Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Joep Goeting (1946-1986)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
50765 verkochte items
Alle items van deze verkoper (463)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd4-11-2013 om 10:24
Eindtijd11-11-2013 om 10:24
Biedingen (5)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.