Johan Claassen: Beeld, Packman als koekoeksjong - Verkocht

Johan Claassen: Beeld, Packman als koekoeksjong kopen? Bied vanaf 100!
Johan Claassen: Beeld, Packman als koekoeksjong kopen? Bied vanaf 100!Johan Claassen: Beeld, Packman als koekoeksjong kopen? Bied vanaf 100!Johan Claassen: Beeld, Packman als koekoeksjong kopen? Bied vanaf 100!Johan Claassen: Beeld, Packman als koekoeksjong kopen? Bied vanaf 100!Johan Claassen: Beeld, Packman als koekoeksjong kopen? Bied vanaf 100!Johan Claassen: Beeld, Packman als koekoeksjong kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Johan Claassen (1943)
TypeBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999

Beeld 'Packman als koekoeksjong' van Johan Claassen!
Claassen maakt in zijn kunst vaak gebruik van gevonden voorwerpen/materialen, zoals in dit werk takjes als onderdeel van de compositie. In zijn kunst gaat het voornamelijk over de menselijke werkzaamheid in de natuur, maar het kan eigenlijk over alles gaan. Met name van belang in het werk van Claassen is het sterk associatieve karakter, waarmee hij om een directe reactie of interpretatie van de toeschouwer lijkt te willen vragen.
 

Titel: Packman als koekoeksjong
Jaartal: 1985
Afmetingen beeld: 35 cm x 34 cm x 27 cm.
Gesigneerd: Ja, handgeschreven in de verf 
Materiaal: Beeld van beschilderd hout en takjes.
Conditie: In zeer goede staat. 1 deel van het gele takje gelijmd, mogelijk al gebeurd tijdens de vervaardiging, nauwelijks zichtbaar.

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag.


Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Verzending is ook mogelijk.

Verzendkosten:

Nederland: € 12,50
België: € 20,00Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug. De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.
 

 

Administratieve code:

QQBL

 

 

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd28-4-2016 om 12:32
Eindtijd8-5-2016 om 12:32
Biedingen (4)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.