Johan Den Otter - Stilleven met Keulse pot en appels [ OPRUIMING ]

Johan Den Otter - Stilleven met Keulse pot en appels [ OPRUIMING ] kopen? Bied vanaf 20!
Johan Den Otter - Stilleven met Keulse pot en appels [ OPRUIMING ] kopen? Bied vanaf 20!Johan Den Otter - Stilleven met Keulse pot en appels [ OPRUIMING ] kopen? Bied vanaf 20!Johan Den Otter - Stilleven met Keulse pot en appels [ OPRUIMING ] kopen? Bied vanaf 20!Johan Den Otter - Stilleven met Keulse pot en appels [ OPRUIMING ] kopen? Bied vanaf 20!Johan Den Otter - Stilleven met Keulse pot en appels [ OPRUIMING ] kopen? Bied vanaf 20!Johan Den Otter - Stilleven met Keulse pot en appels [ OPRUIMING ] kopen? Bied vanaf 20!Johan Den Otter - Stilleven met Keulse pot en appels [ OPRUIMING ] kopen? Bied vanaf 20!Johan Den Otter - Stilleven met Keulse pot en appels [ OPRUIMING ] kopen? Bied vanaf 20!Johan Den Otter - Stilleven met Keulse pot en appels [ OPRUIMING ] kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Johan Den Otter (1920-1966)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Olieverf
Drager Paneel
Stijl Impressionistisch
Onderwerp Stilleven
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 51 x 66 cm (h x b)
Incl. lijst 60.6 x 75.6 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Een groot werk van Johan Den Otter in diepe nacht-kleuren. Vooral de plooien in het doek in het pikzwarte gedeelte zijn mooi subtiel verwerkt. Het geheel is ingelijst in een moderne maar bijpassende lijst.

Den Otter werdt geboren in Sint-Michielsgestel en overleedt op 46-jarige leeftijd in Vught. Hij exposeerde vlak voor zijn vroege dood nog in Galerie Karin Hielscher in München, een toonaangevende galerie die o.a. van Gogh en een aantal van de grote namen van het Franse impressionisme huisde. Wordt vermeldt in de Scheen vol. 2, p. 145.
VERZENDING

Wij zullen u als winnaar van het werk altijd eerst vragen naar de verzendmethode van uw voorkeur, voordat wij het totaalbedrag aan u doorgeven. Uit transparantie, en om vervelende verrassingen te voorkomen, gaan de aangegeven verzendkosten uit van het hoogste tarief: aangetekend en verzekerd tot 500 euro. Wij gaan hierbij uit van de tarieven van PostNL vanaf 01-01-2024.
PASSE-PARTOUT
Bij verzenden zal het werk, tenzij het veilig mogelijk is, zonder passe-partout worden verzonden. Dit om het werk in een koker te kunnen verzenden. Mocht het werk toch graag inclusief passe-partout willen, geef dit dan even aan zodat wij hier rekening mee houden. Werken met papieren passe-partouts worden uiteraard wel samen verzonden.
VERPAKKINGSMATERIAAL
Om er zeker van te zijn dat uw werk in goede orde aankomt, zullen wij hem uiteraard netjes verpakken. De extra kosten van een verzendkoker bedragen €2. Bij aankoop van meerdere werken die in een koker verzonden kunnen worden, betaalt u uiteraard maar voor één koker. Bij ingelijst werk kunnen wij de kosten van beschermende profielen bij u in rekening brengen. In dat geval zullen wij dit ook vermelden bij het doorgeven van de totale kosten.
Conditie
ConditieZeer Goed
Lijst heeft schade rechtsboven.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Utrecht, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Johan Den Otter (1920-1966) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  MatterOfAttention
Lid sinds 2022
77 verkochte items
Alle items van deze verkoper (26)
75.6 cm
60.6 cm
66 cm
51 cm