Judith Glaus: Gemengde techniek op papier, Z.T. Vrouw - Ingelijst (Groot!) - Verkocht

Judith Glaus: Gemengde techniek op papier, Z.T. Vrouw - Ingelijst (Groot!) kopen? Bied vanaf 600!
Judith Glaus: Gemengde techniek op papier, Z.T. Vrouw - Ingelijst (Groot!) kopen? Bied vanaf 600!Judith Glaus: Gemengde techniek op papier, Z.T. Vrouw - Ingelijst (Groot!) kopen? Bied vanaf 600!Judith Glaus: Gemengde techniek op papier, Z.T. Vrouw - Ingelijst (Groot!) kopen? Bied vanaf 600!Judith Glaus: Gemengde techniek op papier, Z.T. Vrouw - Ingelijst (Groot!) kopen? Bied vanaf 600!Judith Glaus: Gemengde techniek op papier, Z.T. Vrouw - Ingelijst (Groot!) kopen? Bied vanaf 600!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Judith Glaus (1954)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999

Titel: Z.T. Vrouw
Jaartal: 1998
Afmetingen lijst: 160 cm x 110 cm 
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Gemengde techniek, o.a. olieverf op papier
Ingelijst: Ja, in houten baklijst
Conditie:In zeer goede staat. Veel spiegeling zichtbaar op enkele van de foto's, voornamelijk in de jurk, deze is in het echt egaal zwart.
Herkomst: Galerie Oele, Amsterdam.

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. 

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item:
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/Lijsten:Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten.
 

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.
 

 

 


 

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd19-1-2017 om 10:30
Eindtijd29-1-2017 om 10:50
Biedingen (6)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.