Judith ten Bosch - Zeefdruk: Giraffe - 1991

Judith ten Bosch - Zeefdruk: Giraffe - 1991 kopen? Bied vanaf 55!
Judith ten Bosch - Zeefdruk: Giraffe - 1991 kopen? Bied vanaf 55!Judith ten Bosch - Zeefdruk: Giraffe - 1991 kopen? Bied vanaf 55!Judith ten Bosch - Zeefdruk: Giraffe - 1991 kopen? Bied vanaf 55!Judith ten Bosch - Zeefdruk: Giraffe - 1991 kopen? Bied vanaf 55!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Judith ten Bosch (1957)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1991
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpDieren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen77 cm x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage37/300
Zeefdruk van Judith ten Bosch. Voorstelling van een giraffe. Jaar: 1991. Oplage: 37/300.  Afmetingen blad: H77 x b57cm. Afmetingen voorstelling: H66 x b46cm. Het werk is rechts onderaan, met potlood gesigneerd, door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd via Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Judith Maria Ten Bosch (Dordrecht, 26 april 1957) is een Nederlandse schilderes en illustratrice.
Voor NRC Handelsblad verzorgde ze samen met Philip Mechanicus op de kinderpagina een kookrubriek, waarvan tekeningen en recepten verzameld zijn in de boekjes De vrolijke keuken, Het kleine formuis en Een warm pannetje. De vrolijke keuken kreeg in 1998 een Zilveren Griffel. Het boek maakte ook deel uit van het pakket boeken, dat toenmalig staatssecretaris Rick van der Ploeg van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen stuurde naar circa 500 achterstandsscholen in de vier grote steden.
In 2001 vertegenwoordigde ze Nederland op de Kinderboekenbeurs in Bologna, Italië bij de tentoonstelling Dutch Oranges. Het Noordbrabants Museum heeft werk van Judith Ten Bosch in de collectie opgenomen.
Ook haar ouders Lou Ten Bosch en Ank Stumpel, haar broer Lodewijk en haar zussen Maricée, Simone en Geerten zijn beeldend kunstenaar. In 2004 exposeerde Judith Ten Bosch samen met haar familieleden op de tentoonstelling Bloei en vergankelijkheid in haar geboortestad Dordrecht.
In 2006 verscheen het boek Sprookjes van de planeet aarde met verhalen van Anne Vegter en illustraties van Judith en Geerten Ten Bosch.
Judith Ten Bosch is getrouwd met de kunstenaar Titus Nolte.ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd29-5-2023 om 16:36
Eindtijd4-6-2023 om 20:26
Openingsbod € 55
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.