Karel Appel - litho: au pays noir - 1962

Karel Appel - litho: au pays noir - 1962 kopen? Bied vanaf 1250!
Karel Appel - litho: au pays noir - 1962 kopen? Bied vanaf 1250!Karel Appel - litho: au pays noir - 1962 kopen? Bied vanaf 1250!Karel Appel - litho: au pays noir - 1962 kopen? Bied vanaf 1250!Karel Appel - litho: au pays noir - 1962 kopen? Bied vanaf 1250!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Karel Appel (1921-2006)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1962
TechniekLitho
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen55 cm x 73 cm (h x b)
Incl. lijst72 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Dit werk is onderdeel van de CoBrA Special special.
Oude litho van Karel Appel uit 1962. Herkomst: galerie nova spectra, Den Haag. Sticker op de achterzijde. Nummer: 110/125. Het werk is rechtsonder gesigneerd. Afmetingen voorstelling: H54 x b69,5 cm.  De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.
Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd via Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Openingsbod € 1.250
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd19-9-2023 om 16:03
Eindtijd2-10-2023 om 20:48
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.