• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
FA. (1)

Karel Hendrik van Seben, olieverf op doek, zicht op Cuneratoren te Rhenen

Karel Hendrik van Seben, olieverf op doek, zicht op Cuneratoren te Rhenen kopen? Bied vanaf 115!
Karel Hendrik van Seben, olieverf op doek, zicht op Cuneratoren te Rhenen kopen? Bied vanaf 115!Karel Hendrik van Seben, olieverf op doek, zicht op Cuneratoren te Rhenen kopen? Bied vanaf 115!Karel Hendrik van Seben, olieverf op doek, zicht op Cuneratoren te Rhenen kopen? Bied vanaf 115!Karel Hendrik van Seben, olieverf op doek, zicht op Cuneratoren te Rhenen kopen? Bied vanaf 115!Karel Hendrik van Seben, olieverf op doek, zicht op Cuneratoren te Rhenen kopen? Bied vanaf 115!Karel Hendrik van Seben, olieverf op doek, zicht op Cuneratoren te Rhenen kopen? Bied vanaf 115!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  KunstkamerZuidoost
FA. (16)

Lid sinds 2012
637 verkochte items
Alle items van deze verkoper (22)
 • Karel van Seben (1893-1988)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

LAATSTE KANS

Karel Hendrik van Seben (soms tekende hij met von Seben) (Den Haag, 26 oktober 1893 – Hilversum, 11 maart 1988) was een Nederland kunstschilder, beeldhouwer, tekenaar, illustrator en boekbandontwerper. Van Seben werkte en woonde in Den Haag tot 1919, in Amsterdam tot 1933, in Hilversum in 1934, Loosdrecht tot 1939, De Bilt, Bilthoven en vanaf 1943 in Bussum. Hij was leerling van de Akademie voor Beeldende Kunsten in Den Haag bij professor Ros. Hij maakte reizen naar Griekenland, Frankrijk, Afrika, Italië en Noorwegen. Van Seben maakte stadsgezichten, stillevens, figuurvoorstellingen en ontwierp een flink aantal boekbanden en omslagen voor bladmuziek, hiervan zijn al minstens 31 bekend. Hij was lid van het genootschap Kunstliefde in Utrecht. In het Centraal Museum in Utrecht hangt van hem een portret van: Otto van Rees.

 

Dit blonde schilderij toont Rhenen aan het Walletje. Olieverf op doek: 30,5 bij 24,5 cm.

Signatuur: l.o..

Het schilderij is onlangs professioneel gerestaureerd en schoongemaakt.

Voor alle duidelijkheid: het schilderij wordt verkocht met lijst! De voorlaatste foto met lijst toont het schilderij voor schoonmaak ;) .

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:17-07-2015 om 21:03
Eindtijd:26-07-2015 om 21:03
Openingsbod€ 115
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieNederland
Verzending

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.