Karin van Ommeren - Stenen beeld: "Slapende vogel"

Karin van Ommeren - Stenen beeld: "Slapende vogel" kopen? Bied vanaf 895!
Karin van Ommeren - Stenen beeld: "Slapende vogel" kopen? Bied vanaf 895!Karin van Ommeren - Stenen beeld: "Slapende vogel" kopen? Bied vanaf 895!Karin van Ommeren - Stenen beeld: "Slapende vogel" kopen? Bied vanaf 895!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Karin van Ommeren (1955)
TypeBeeld / Object
Jaartal2005
TechniekSteen
StijlModern
OnderwerpDieren
Afmetingen16 cm x 15 cm x 15 cm (h x b x d)
Gewicht4200 gram
GesigneerdHandgesigneerd

Stenen beeld van Karin van Ommeren. Beeld bestaat uit 2 delen. Titel: "Slapende vogel". Hoogte 16 cm. Jaar: 2005. Het beeld is onderaan, gemonogrammeerd en gedateerd door de kunstenares. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd via een kleine kunstkoerier(Swift)


Karin van Ommeren, een Nederlandse beeldhouwster die zowel in Nederland als Italië woont en werkt. Haar Italiaanse atelier is in Pietrasanta, aan de voet van de Apenijnen, een paar kilometer van Carrara. Beelden zijn gemaakt van verschillende soorten steen zoals travertin, marmer maar met een voorkeur voor graniet. Vormen, die we doorgaans kennen uit de geometrie en lyrisme, krijgen in haar werk een organisch leven en een eigen realiteit.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Karin van Ommeren (1955)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
5802 verkochte items
Alle items van deze verkoper (385)
15
16
15
Veilinggegevens
Starttijd12-9-2023 om 14:57
Eindtijd18-9-2023 om 22:21
Openingsbod € 895
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.