Kees Heynsius - Kasteel met brug

Kees Heynsius - Kasteel met brug kopen? Bied vanaf 100!
Kees Heynsius - Kasteel met brug kopen? Bied vanaf 100!Kees Heynsius - Kasteel met brug kopen? Bied vanaf 100!Kees Heynsius - Kasteel met brug kopen? Bied vanaf 100!Kees Heynsius - Kasteel met brug kopen? Bied vanaf 100!Kees Heynsius - Kasteel met brug kopen? Bied vanaf 100!Kees Heynsius - Kasteel met brug kopen? Bied vanaf 100!Kees Heynsius - Kasteel met brug kopen? Bied vanaf 100!Kees Heynsius - Kasteel met brug kopen? Bied vanaf 100!Kees Heynsius - Kasteel met brug kopen? Bied vanaf 100!Kees Heynsius - Kasteel met brug kopen? Bied vanaf 100!Kees Heynsius - Kasteel met brug kopen? Bied vanaf 100!Kees Heynsius - Kasteel met brug kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Kees Heynsius (1890-1981)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen34 x 29 cm (h x b)
Incl. lijst43 x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Heynsius woonde en werkte onder meer in Den Haag, Laren en Amsterdam. Hij verkreeg zijn opleiding tot kunstschilder aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag. Hij schilderde, tekende en aquarelleerde in de trant van het Amsterdams Impressionisme. Zijn schilderstijl werd sterk beïnvloed door de werken van Paul Cézanne en Maurice de Vlaminck. Zijn favoriete onderwerpen waren landschappen, stads- en dorpsgezichten, paarden en stillevens met bloemen. Met name later in zijn carrière richtte hij zich op het Zuid-Franse landschap van de Provence.

Heynsius was lid van de kunstenaarssociëteit Arti et Amicitiae te Amsterdam en van de kunstsociëteiten "De Sphinx" en "Amicitiae" te Leiden, Pulchri Studio en de Hollandse Kunstenaarskring te Den Haag. Tevens was Heynsius de penningmeester van de kunstenaarsvereniging De Onafhankelijken te Amsterdam.

Dit werk is van een dorpje of kasteel op een heuvel te bereiken met een mooie brug. Is dit een werk uit de Franse Provence of het Italiaanse Toscane ? 

Het werk is goed ingelijst, echter de lijst is beschadigd. Zie foto's

Gesigneerd linksonderin

Op de achterzijde een nummer : nr 278 . 
Is dit van een tentoonstelling of is dit het 278e schilderij van de kunstenaar.

Het werk kan verzonden worden, maar ophalen heeft altijd de voorkeur.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Raamsdonksveer, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 20,00
Naar Duitsland € 20,00
Europese Unie € 25,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd23-12-2022 om 14:02
Eindtijd6-1-2023 om 20:15
Openingsbod € 100
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieRaamsdonksveer,  Nederland