• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Kees Salentijn: 4x Litho, Expressieve composities - Verkocht

Kees Salentijn: 4x Litho, Expressieve composities kopen? Bied vanaf 150!
Kees Salentijn: 4x Litho, Expressieve composities kopen? Bied vanaf 150!Kees Salentijn: 4x Litho, Expressieve composities kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Kees Salentijn (1947)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Let op: Privé collectie geveild, zie speciale voorwaarden

Op dit moment veilen wij een prachtige particuliere collectie met veel CoBrA en aanverwanten. Bekijk al onze items voor een overzicht van deze collectie.

Titel: Expressieve composities
Jaartal: Onbekend
Afmetingen beeld: 23 cm x 19 cm (afmetingen blad: 31,5 cm x 25 cm)
Oplage: (4x) 14/100
Gesigneerd: Ja, 4x handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Litho op geschept papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat

 

(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

Speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen.


 

Passe-partout/Lijsten: Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient dit altijd de voorkeur. Verzending of bezorging door een koerier is ook mogelijk. Zie volgende punt.

Verzendkosten:
10,00 euro (incl. BTW)  voor dit werk binnen NL.

20,00 euro (incl. BTW) voor dit werk voor Belgie (en overige EU landen)

Voor zakelijke kopers is de BTW aftrekbaar. Meerdere aankopen zullen zo veel als mogelijk gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken. 


Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Kees Salentijn (1947)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (34)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (323)

Lid sinds 2010
45420 verkochte items
Alle items van deze verkoper (662)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 160,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:10-06-2014 om 09:34
Eindtijd:22-06-2014 om 09:39
Biedingen (2)
jmdebaare
22 jun. / 09:32
€ 160
duit77
13 jun. / 10:54
€ 150
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.