• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Kees van Dongen: Litho op papier Velin. La Seine, Regards sur Paris - Verkocht

Kees van Dongen: Litho op papier Velin. La Seine, Regards sur Paris kopen? Bied vanaf 975!
Kees van Dongen: Litho op papier Velin. La Seine, Regards sur Paris kopen? Bied vanaf 975!Kees van Dongen: Litho op papier Velin. La Seine, Regards sur Paris kopen? Bied vanaf 975!Kees van Dongen: Litho op papier Velin. La Seine, Regards sur Paris kopen? Bied vanaf 975!Kees van Dongen: Litho op papier Velin. La Seine, Regards sur Paris kopen? Bied vanaf 975!Kees van Dongen: Litho op papier Velin. La Seine, Regards sur Paris kopen? Bied vanaf 975!Kees van Dongen: Litho op papier Velin. La Seine, Regards sur Paris kopen? Bied vanaf 975!Kees van Dongen: Litho op papier Velin. La Seine, Regards sur Paris kopen? Bied vanaf 975!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Kees van Dongen (1877-1968)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Zeer mooie en herkenbare litho van Kees van Dongen!
In zijn werk maakte Van Dongen gebruik van heftige, ongemengde kleuren in krachtige composities met een sterke vereenvoudiging van de vorm. Met deze kenmerkende stijl wordt Van Dongen (samen met o.a. Picasso, Matisse, De Vlaminck en Derain) beschouwd als een van de belangrijkste vertegenwoordigers van het Fauvisme. In dit werk is deze stijl terug te zien, maar spreekt voornamelijk het prachtig expressieve damesgezicht krachtig, zoals alleen Kees van Dongen die kan hebben gemaakt.

Titel: La Seine, Regards sur Paris
Jaartal: 1960 of 1962 (niet gedateerd op het werk zelf)
Afmetingen passe-partout: 45,5 cm x 66 cm (Beeld: 38,5 cm x 59 cm)
Oplage: III/X 
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder) en drukgesigneerd met initialen (rechtsonder)
Materiaal: Litho op papier Velin (mooi licht glanzend papier, lijkt op een stevigere variant van japans papier), in passe-partout
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat.


 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 1.125,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:07-03-2017 om 11:26
Eindtijd:19-03-2017 om 11:26
Biedingen (5)
Annie
19 mrt. / 11:21
€ 1125
Flotus
19 mrt. / 11:20
€ 1075
Annie
19 mrt. / 11:20
€ 1075
Flotus
19 mrt. / 09:50
€ 1025
Annie
19 mrt. / 09:26
€ 975
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.