Klaas Gubbels - Houtdruk: Zwarte kan, jubileum editie - 2022 - Verkocht

Klaas Gubbels - Houtdruk: Zwarte kan, jubileum editie - 2022 kopen? Bied vanaf 425!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Klaas Gubbels - Houtdruk: Zwarte kan, jubileum editie - 2022 kopen? Bied vanaf 425!
Klaas Gubbels - Houtdruk: Zwarte kan, jubileum editie - 2022 kopen? Bied vanaf 425!Klaas Gubbels - Houtdruk: Zwarte kan, jubileum editie - 2022 kopen? Bied vanaf 425!Klaas Gubbels - Houtdruk: Zwarte kan, jubileum editie - 2022 kopen? Bied vanaf 425!Klaas Gubbels - Houtdruk: Zwarte kan, jubileum editie - 2022 kopen? Bied vanaf 425!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Klaas Gubbels (1934)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2022
TechniekHout/Linosnede
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpStilleven
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen50 x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage11/13
Houtdruk van Klaas Gubbels. Titel: Zwarte kan, jubileum editie. Jaar: 2022. Oplage: 11/13. Afmetingen blad: H50 x b35cm. Afmetingen voorstelling: H33.5 x b24cm. Het werk is, rechts onderaan, gesigneerd door de kunstenaar.
De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Verzenden/ophalen:
Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd via Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Klaas Gubbels (Rotterdam, 19 januari 1934) is een Nederlands kunstenaar. Het meest bekend is hij met zijn stillevens van tafels, stoelen en koffiekannen.
In verloop van tijd zijn de kunstwerken van Klaas Gubbels steeds abstracter geworden. Het valt in eerste instantie te bezien als eenkennig, vanwege het beperkte aantal aan visuele thema's. Maar dit is ook juist weer de kracht en charme van zijn kunstwerken, volgens sommigen.[bron?] Hij gebruikt daarnaast ook een veelvoud aan technieken en materialen, zoals: fotografie, litho, houtsnede, wandschildering, collage, objet trouvé, glas en metaal.
Zijn werk heeft raakvlakken met kunstwerken van kunstenaars als Giorgio Morandi en Amedeo Modigliani en lijkt beïnvloed door Marcel Duchamp, Man Ray en George Segal.


Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 23,95
Naar Duitsland € 23,95
Europese Unie € 23,95
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd9-9-2023 om 17:15
Eindtijd26-9-2023 om 14:24
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken