Klaas Gubbels - Houtsnede: Natura Morta- 2016

Klaas Gubbels - Houtsnede: Natura Morta- 2016 kopen? Bied vanaf 395!
Klaas Gubbels - Houtsnede: Natura Morta- 2016 kopen? Bied vanaf 395!Klaas Gubbels - Houtsnede: Natura Morta- 2016 kopen? Bied vanaf 395!Klaas Gubbels - Houtsnede: Natura Morta- 2016 kopen? Bied vanaf 395!Klaas Gubbels - Houtsnede: Natura Morta- 2016 kopen? Bied vanaf 395!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Klaas Gubbels (1934)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2016
TechniekHout/Linosnede
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpStilleven
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen30 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage3/13
Houtsnede van Klaas Gubbels. Jaar: 2016. Oplage: 3/13. Titel: Natura Morta. Afmetingen blad: H30 x b40cm. Afmetingen voorstelling: H23 x b27cm. Het werk is rechts onderaan, met potlood, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden. Verzenden: we verzenden op dinsdag - en donderdag. 

Klaas Gubbels (Rotterdam, 19 januari 1934) is een Nederlands kunstenaar. Het meest bekend is hij met zijn stillevens van tafels, stoelen en koffiekannen. Klaas Gubbels maakte op zesjarige leeftijd het bombardement op zijn geboortestad Rotterdam mee. Zijn jeugd speelde zich enerzijds af tussen uitgebrande en ruïneuze huizen in de binnenstad, anderzijds bij zijn grootouders, die aan het Balkengat (nu Balkenstraat) woonden, vlakbij een haventje van een houtkoperij aan de Delfshavense Schie.

Gubbels kwam in aanraking met de beeldende kunst via zijn vader Kees Gubbels (1894-1974), die in de oorlog Kunsthandel De Brug oprichtte. In de jaren vijftig volgde Gubbels verscheidene opleidingen. De opleiding reclameschilderen volgde hij van 1949 tot 1951 aan de Technische school in Rotterdam. Daarna vond hij werk op het reclame-atelier van de Rotterdamse Bijenkorf. Vervolgens volgde hij van 1951 tot 1952 een avondcursus aan de Academie van Beeldende Kunsten Rotterdam. Als gevolg van de scheiding van zijn ouders vertrok Gubbels in februari 1952 naar Arnhem, waar hij van 1952 tot 1958 studeerde aan de Academie Kunstoefening te Arnhem. Daarnaast volgde hij ook avondlessen in beeldhouwkunde. Gubbels deed geen eindexamen uit vrees te zakken op het onderdeel kunstgeschiedenis.
In de jaren zeventig was Klaas Gubbels als docent verbonden aan de Academie voor Beeldende Kunsten Rotterdam, tegenwoordig Willem de Kooning Academie, samen met andere schilders en grafici als Hannes Postma en beeldhouwer Kees Franse. Gubbels werkt in Arnhem op zijn atelier in het koetshuis van landgoed Lichtenbeek of in Frankrijk in de Ardèche
ConditieZeer Goed

Wat lichte kreukels op de randen. Goed ingelijst, valt dit in de lijst/onder de passe-partout.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sluit over 1d 20u 10m 32s
Openingsbod€ 395
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
VerzendingWereldwijd
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:01-02-2023 om 23:01
Eindtijd:10-02-2023 om 20:31
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.