Klaas Gubbels - Koffietafel

Klaas Gubbels - Koffietafel kopen? Bied vanaf 475!
Klaas Gubbels - Koffietafel kopen? Bied vanaf 475!Klaas Gubbels - Koffietafel kopen? Bied vanaf 475!Klaas Gubbels - Koffietafel kopen? Bied vanaf 475!Klaas Gubbels - Koffietafel kopen? Bied vanaf 475!Klaas Gubbels - Koffietafel kopen? Bied vanaf 475!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Klaas Gubbels (1934)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1987
Techniek Zeefdruk
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 65 x 49 cm (h x b)
Incl. lijst 86 x 74 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage Nummer 38 van 40.
Over de kunstenaar:
Klaas Gubbels is op 19 januari 1934 in Rotterdam geboren. Hij is nu 90 jaar. Hij is het meest bekend om zijn stillevens met koffiekannen. Maar ook zijn werken met tafels en stoelen zijn bekend.

Over het werk:
Zeefdruk van de Nederlandse kunstenaar Klaas Gubbels. De zeefdruk is uit 1987. Het werk is afgebeeld in het boek 'Grafiek' uit 2002 (zie foto 4). Het blad is linksonder genummerd met '38/40' en rechtsonder gesigneerd en gedateerd met 'K. Gubbels 87'.

Herkomst:

Atelier Oude Rijn (Woerden)

Op te halen in Woerden (ook voor bezichtiging).
Conditie
ConditieGoed
Het werk is in een goede staat.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Woerden, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .