Klaas Gubbels - sjabloondruk - 2006

Klaas Gubbels - sjabloondruk - 2006 kopen? Bied vanaf 395!
Klaas Gubbels - sjabloondruk - 2006 kopen? Bied vanaf 395!Klaas Gubbels - sjabloondruk - 2006 kopen? Bied vanaf 395!Klaas Gubbels - sjabloondruk - 2006 kopen? Bied vanaf 395!Klaas Gubbels - sjabloondruk - 2006 kopen? Bied vanaf 395!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Klaas Gubbels (1934)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 2006
Techniek Sjabloondruk
Drager Papier
Stijl Modern
Onderwerp Stilleven
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 38 x 30.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage E.A.
Sjabloondruk van Klaas Gubbels uit 2006. Titel: 4 tuiten van koffiekannen, bruin. Oplage: e.a. Afmetingen blad: H38 x b30.5 cm. Afmetingen voorstelling: H30 x b25cm. Het werk is door de kunstenaar rechtsonder , met potlood, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het, aangeboden, werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Een sjabloondruk wordt vervaardigd d.m.v. een (papieren) mal die handmatig ingekleurd wordt, waardoor het een uniek werk wordt. De verf is dik aangebracht, waardoor het werk extra goed tot zijn recht komt.
Het werk kan na aankoop worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruitbetaling, is zeer ruim. M.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd met Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 23,95
Naar Duitsland € 23,95
Europese Unie € 23,95
Wereldwijd € 55,00
Naar Nederland € 23,95

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .